malgosia005
Fanka BB :)
Chyba nadszedl ten cykl ze trzeba zaczac bawic sie w owulaki. Poprosze rekoemndacje testow oraz jaka to apka co ocenia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamierzam o to zapytać na wizycie czy brać go dalej czy odstawić, na razie piję tak jak piłam :-) Dam znać :-)A czy ten inozytol można odstawić jak się już zajdzie w ciążę i brać tylko suple ciążowe ?
Ja swojego pierwszego zęba straciłam uderzając swoją głową w głowę dzieciaka, który mówił źle o psach (już dokładnie nie pamiętam coNo za dzieciaka !
Byłam chłopaciarą . Wolałam siedzieć z kolegami w piłkę nożną grać i wiadomo jak to chłopaki bić się. Dopiero później przyszła mi ta kobiecość
![]()
Czytałam, że obniża ryzyko cukrzycy ciążowej i wspiera rozwój płodu, bo synergizuje z folianami. Dopytam o to mojej gin i będę Was updatetować na bieżąco czy dobrze wyczytałam czy źleA po co stosować inozytol w ciąży?
Tylko ja tkwię w zawieszeniu bo ani co potestowac, ani w sumie seksic się już nie trzebaTematy od goracych seksow po psiaki![]()
Tematy od goracych seksow po psiaki![]()
Tylko ja tkwię w zawieszeniu bo ani co potestowac, ani w sumie seksic się już nie trzeba![]()
Idziemy łep w łep, tylko że ja owu w 20dcNo dziewczynki, wyłapałam dzisiaj rano pikadobrze, że było wczoraj działanie, dzisiaj obowiązkowo też musimy podziałać, bo owulka może być już jutro rano. Ale się cieszę, że w tym cyklu mam owulację wcześnie ( 15dc dzisiaj ) a nie znów w 19-20dc
![]()