reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
No za dzieciaka !
Byłam chłopaciarą . Wolałam siedzieć z kolegami w piłkę nożną grać i wiadomo jak to chłopaki bić się :) . Dopiero później przyszła mi ta kobiecość :)
Ja swojego pierwszego zęba straciłam uderzając swoją głową w głowę dzieciaka, który mówił źle o psach (już dokładnie nie pamiętam co 😂). Pani zaprowadziła mnie nad umywalkę, do której wyplułam tę wypadniętą jedynkę, jak rasowy gangster, to było jeszcze w przedszkolu. 🤣

Ja ogólnie całe życie wojowałam za zwierzęta, nie raz zdarzyło mi się kogoś zwyzywać (wiem, że nie ma się czym chwalić) jak widziałam, że źle je traktuje. Nigdy nie przeszłam i nie przejdę obojętnie obok żadnego.
Oczywiście obok ludzkiej krzywdy również nigdy nie przeszłam obojętnie, a byłam świadkiem wielu podbramkowych sytuacji i nawet znajomi moi i męża zawsze mówią, że ze mną strach wyjść gdziekolwiek, bo zawsze trzeba świat ratować. 😅
Aczkolwiek przyznaję, że zwierzęta ruszają mnie bardziej, w sensie emocjonalnym.

Tak tylko z ciekawości pytam. Ja ogólnie nie stosuję już dłużej inozytolu.
Mam na niego słaba tolerancję - nie wnosi mi nic oprócz pogorszenia bólu owulacyjnego. Kiedyś zużyłam z 4 opakowania Fertistimu i zrezygnowałam. Ani nie polepszył mi śluzu, ani nie wyrównał cykli. 🙃

Więc przypuszczam, że osobiście w ciąży też bym go nie chciała wcale używać, po prostu zastanawiałam się co oprócz aspektu płodności może przynieść. 😄

reklama
Do góry