Patii26
Fanka BB :)
A ja se sikne zaraz na lhU mnie różnie, czasem spanie szybko, a czasami się utrzymuje dłużej. Ciekawe w sumie od czego to zależy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja se sikne zaraz na lhU mnie różnie, czasem spanie szybko, a czasami się utrzymuje dłużej. Ciekawe w sumie od czego to zależy
Ja 7 i od 5 dni nie spadło, ma ten sam poziom praktycznie.A ja se sikne zaraz na lhjestem 3dpo to zobaczę jak spadło
![]()
Zawsze można sikać na patykaJa 7 i od 5 dni nie spadło, ma ten sam poziom praktycznie.
Teraz za to mam nieprzyjemne bóle po lewej stronie podbrzusza, ale takie niepokojące trochęmam nadzieję że przejdzie, nieznane mi to..
No way! Czekam choćby do czwartkiZawsze można sikać na patykanie to żebym podpuszczała
![]()
Zapomniałam se siknąć na patykA ja se sikne zaraz na lhjestem 3dpo to zobaczę jak spadło
![]()
Nie trzymaj nas tak dlugo w niepewnościNo way! Czekam choćby do czwartkichciaz raz nie będę wypatrywać chujocieni od 8dpo
![]()
No wlasnie u mnie tak jest zazwyczaj a teraz trzyma jak ruski termos. Dzisiaj tez ciemne krechyTo u mnie bardzo szybko spada. Teraz po piku po 12h był już połowa wartości. Zdj z czerwca i maja.