reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Mój kupił mi test, pytajcie mnie a ja Was jąkas Vitam, bo ja tam widzę coś, chyba Linia parowania, mój twierdzi, że to lekko różowe jest... Ja już sama jestem głupia. Chyba go zaraziłam moja głupota. Idę na spacer...

Załączniki

• IMG_20250617_172732304.jpg
    IMG_20250617_172732304.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 95
  • IMG_20250617_172738968.jpg
    IMG_20250617_172738968.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 95
reklama
Mój kupił mi test, pytajcie mnie a ja Was jąkas Vitam, bo ja tam widzę coś, chyba Linia parowania, mój twierdzi, że to lekko różowe jest... Ja już sama jestem głupia. Chyba go zaraziłam moja głupota. Idę na spacer...
No jest duszek, powtórz jutro rani, jak coś ma być to będzie, bo ja już w te duchy nie wierzę.

Ja też coś widzę, ale nie mogę wskazać czy to linia czy takie odcięcie pola - na niektórych testach to widać, tak jak idzie odczynnik to zostawia taki cień. Masz inny test?

Hm... gdybym ja się nie zbadała to dalej bym nie wiedziała, że mam niedoczynność tarczycy, hashimoto i niskie amh.
Uważam, że lepiej wiedzieć bo jak wiesz to możesz działać 😊 aczkolwiek wszystko zależy od Twojego podejścia. Mam wrażenie, że jesteś w gorącej wodzie kąpana i tutaj rozumiem bo miałam tak samo, w końcu jesteśmy tutaj bo chcemy być w ciąży jak najszybciej, nie ma w tym nic złego 🥹
Ale czasami warto nieco zwolnić i zamiast się denerwować pomyśleć co można zrobić 😃
Pisałaś, że staracie się stosunkowo krótko? Pamietaj, że statystyki mówią, że zdrowej parze poczęcie dziecka zajmuje do roku czasu 😊
Mogę wiedzieć jakie masz AMH?

reklama
Do góry