reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

My dzisiaj ze starym przy niedzieli zaczęliśmy seksy 🙈 owulacja dopiero prawdopodobnie we wtorek ale od dziś zaczęliśmy🤭 córkę mąż położył spać i potem było działanie, planujemy jeszcze w poniedziałek wtorek i środę tak na wszelki wypadek,nie wiem czy to dobrze czy źle tak codziennie?tak teraz się zastanawiam że może lepiej co drugi dzień? W sumie lekarz jak nam wcześniej ustalał pod owulke seksy to było rozpisane codziennie ale tylko dwa dni i nie wiem sama jak lepiej 🙈

reklama
Ja coś mam - a raczej biel ,tak tylko do obejrzenia i zapomnienia 😆 bo tak jak myślałam - nic nie ma i pewnie nie będzie w tym cyklu bo to by już była zbyt późna implantacja...
26 dc,11 dpo według apki (pik był 11 czerwca,14dc)

Załączniki

• 1000009890.jpg
    1000009890.jpg
    527,3 KB · Wyświetleń: 71
  • 1000009887.jpg
    1000009887.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 75
  • 1000009889.jpg
    1000009889.jpg
    897 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry