daariaa9
Fanka BB :)
Super, tyle testów nie może robić w ujaSkoczyłam do apteki po inny test, ale o czułości 25. Coś tez widać
Teraz to juz obowiązkowo jutro na betę!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, tyle testów nie może robić w ujaSkoczyłam do apteki po inny test, ale o czułości 25. Coś tez widać
Wynalazła je @LadyStrejser, też je zamówiłam i też wam polecałamKtóraś z dziewczyn tu polecała cały zestaw i wrzuciłam do koszyka, nie kupowałam bo liczyłam na II... Ale ze kreski zamiast ciemnieć znikły to kupiłam co akurat było w koszyku;o bo przecież nie ma co szukać, to ostatni cykl, teraz się już na bank uda;P
mówiłam, że zaraz będzie wysyp serduszek!Skoczyłam do apteki po inny test, ale o czułości 25. Coś tez widać
Super ! Trzymam kciukiSkoczyłam do apteki po inny test, ale o czułości 25. Coś tez widać
Dzielna dziewczyna!Ja już po drożności. Jeny jaki to był dla mnie horror. Coś strasznego….
Ale wszystko drożne i pęcherzyk 17mm. Idę jutro do mojej lekarki na monitoring i pewnie dostanę ovitrelle
Ja już po drożności. Jeny jaki to był dla mnie horror. Coś strasznego….
Ale wszystko drożne i pęcherzyk 17mm. Idę jutro do mojej lekarki na monitoring i pewnie dostanę ovitrelle
Popieram, super widzieć normalne kreski a nie chujocienie@sara.woj powtarzałaś dziś test?
Cieszę się z twoich kresek jakby to były moje haha nie wiem czemu
który cykl starań? Która ciąża?
Dziękuję@sara.woj powtarzałaś dziś test?
Cieszę się z twoich kresek jakby to były moje haha nie wiem czemu
który cykl starań? Która ciąża?