reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Za dwa dni powinna się zacząć owulacja, narazie na teście LH ledwo widoczna kreska, chyba będzie przesunięcie. Może i lepiej... Dziś 11dc, zwykle owu jest 12/13 ale ostatnio było dużo później, grzecznie poczekam, najwyżej testowanie przesune. Z jednej strony dobrze by było nie dostać okresu w święta, może jakąś ładną sukienkę ubiorę. A może już nie będzie @... To dopiero byłby prezent na święta. Hm... Tak czy inaczej spróbuje, tak spróbuje wszystkiego żeby wpasować się w dni płodne. Mąż mówi, że nasz miesiąc to styczeń. Ja chcę wierzyć, że nasz miesiąc to grudzień. Zobaczymy, Święty Mikołaj przynosi różne prezenty, może mój będzie z 9msc przesunięciem? Może wszystkie taki dostaniemy?

@Kejti9247 chodz! Będziemy razem płuc na madki i obrzucac je błotem. Ja miałam wczoraj w pracy taki okaz, o ciąży się dowiedziała przypadkiem, na czas ciąży nie zrobiła nic, pracy też nie miał bo po co, i przyszła zapytać w 8msc czy jakoś jej nie pomogę. Miałam ochotę jej napluć w ryj, rozpłakać się i zjeść koło czekolady jednocześnie. Eh... No cóż, jakoś to będzie kochana. Wstanieny znowu, poprawiny koronę i do boju... Nie wiem czy będzie lżej, nie wiem czy szybko dostaniemy bobaska ale wiem, że los bywa przewrotny w najmniej oczekiwanym momencie.
Nie wiem serio skad biora sie tacy ludzie… ja mam w glowie co mam i mam wrazenie, ze wszyscy, wiecej czy mniej ale maja jednak poukadane w glowie, a tu zycie potrafi zaskoczyc…
Specjalnie dla Was, przywitanie z siłki 💪 może wypocę te złe emocje swoje z wczoraj. Liczę tez, ze wywołam okres aktywnością, wczoraj widzenie z mężem a dziś jasne stringi. No niech przychodzi juz 🐵, bo mam plany owulacyjne na urodziny.

co do tych emocji ostatnio na forum.... nie smutać, mi tu proszę. Wiem, grudzień czas podsumowań, przychodzi fatalizm... ja w zeszłym roku w grudniu pierwszy raz w życiu zobaczyłam kreski na teście... ale, nie poddajemy się, walczmy o swoje marzenie posiadania dzieci. Jesteśmy silnymi babeczkami i wierzę, ze dla każdej zaświeci słońce. Plus za chwilę maraton kreskowy, jak patrzę w kalendarzu, więc liczę na powodzenie u naszych testujących 💪
P.s. fotka specjalnie dla @Kaalaa żeby nie było 😉
Zobacz załącznik 1730497
Od razu mam wiecej energii! ♥️ jutro zalicze chociaz 30 min na biezni! A w piatek pojde na podwojnie dlugi spacer z psem! Moze nawet przejade sie z nia do lasu?

reklama
Do góry