reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

W temacie prac zarobkowych po pracy mogę się z czystym sercem wypowiedzieć
Od kilku lat zajmuje się po pracy mojej etatowej wytwarzaniem rękodzieła
Głównie ze wstążki satynowej bukiety z róż boxy prezentowe i takie różne
Teraz przed sezonem gwiazdkowym no to typowo bombki, świeczniki, stroiki, nooo i oczywiście wianki
Nie robię tego masowo ale zawsze jakiś grosz na wizyty u lekarzy wpadnie
A przede wszystkim robię coś co naprawdę mnie pochłania i daje satysfakcję
😃

Ooo, brzmi interesująco 😍
Mogłabyś coś pokazać? 🥹

reklama
Jesli pik wyszedl wczoraj w poludnie , wieczorem mialam bole jajnika, to prawdopodobna owulacja juz byla czy dopiero bedzie? Ostatni test jest z dzisiaj.

Załączniki

• 20251201_130938.jpg
    20251201_130938.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 13
Teraz przed sezonem gwiazdkowym no to typowo bombki, świeczniki, stroiki, nooo i oczywiście wianki
😃
Widze, ze @Hermeneg mnie uprzedzila, ale pokazuj! Szukam stroika na stol :D

Bardzo dobrze ze poszlas! Te leki wcale nie musza byc juz na zawsze! Grunt, zeby pomogly Ci teraz w tym momencie! Jesli czujesz, ze masz teudny dzien- wyluzuj, zrob cos dla siebie, zjedz cos dobrego! :)

Dupa tam! Kresja jest na jednym i na drugim! No jak oba by mialy oszukac! Prosze sie przygotowac na jutro rano (osobiscie wnioskuje rowniez o wieczor dzis :D) i nie pitol tam, dawaj te 2 pierwsze grudniowe krechy!! :D

Ale bym wpadla w ta lodowke jak dzik w zoledzie! ♥️
Też widzę ducha ma tym pinku ale no on już jest wyschnięty, boję się ucieszyć za szybko 🤞 mam testy w zapasie więc jeśli uda mi się wytrzymać z nie sikaniem do wieczora to pewnie powtórzę jeszcze dziś ❤️ Jeeezu do 3 razy sztuka mówią tak? 🥹

Ooo, brzmi interesująco 😍
Mogłabyś coś pokazać? 🥹
Pokazuj pokazuj!
😃
Pokazuj pokazuj! ❄️☃️❤️

A propos rękodzieła - ciocia mojego Lubego robi skrzaty, Mikołaje, zające:)
To są stare egzemplarze bo ma więcej różnych wielkości,z innymi dodatkami, kolorami, panie skrzat tez robi:)

Załączniki

• 1000000698.jpg
    1000000698.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 10
  • 1000000696.jpg
    1000000696.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 10
  • 1000012578.jpg
    1000012578.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 8
reklama
Do góry