Sok z żuka
Fanka BB :)
dziękujętrzymam kciuki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękujętrzymam kciuki![]()
Ja od jutra do końca świątPrzyznać się, która szczęściara ma od dzisiaj wolne do końca świąt![]()
Ostatnio jak widzialam bociana to mi przyniósł sraczkeDziewczyny ja Wam chciałam tylko zostawić bociana, niech Wam przyniesie upragnione 2 kreskija w tym cyklu odpuszczam, jeżeli się uda to na pewno się odezwę. A póki co łapcie bociana
![]()
ja też od jutra wolne, ale dużo ogarniania w domku...Ja od jutra do końca świąt![]()
Bo to był bocian, który wracał od @OwulacjaOstatnio jak widzialam bociana to mi przyniósł sraczke![]()
Raczej najpierw był u mnie, a potem poleciał do Owulacji. @Owulacja oddawaj mojego ciążaja też od jutra wolne, ale dużo ogarniania w domku...
Bo to był bocian, który wracał od @Owulacja
U mnie 10 dpo biało, brzuch boli więc się faza 2 skróciła raczej i to już przedokresowo plamienia i pewnie na święta przyjdzie @
lubię Twoje wykresyWitam się z Wami ja cyborg, który od 3 dni ma stałą temperaturę co do joty 37,06Nie ufajcie mojemu flo, bo kłamie, że miałam owu 12dc, bo miałam 13dc
![]()
ja mam wolne od lutegoPrzyznać się, która szczęściara ma od dzisiaj wolne do końca świąt![]()
Jak dla mnie dobrze wyznaczyła@Bolilol melduję się z dzisiejszym wykresem
Aplikacja zmieniła datę owulacji na poniedziałek i chyba by się zgadzało![]()
339784989-915382726367137-1078546534463438511-n hosted at ImgBB
Image 339784989-915382726367137-1078546534463438511-n hosted in ImgBBibb.co
Dajcie znać co sądzicie, bo ja jestem zielona w tym temacie![]()
to zbadam progesteron we wtorek, zobaczymy co pokażeJak dla mnie dobrze wyznaczyłaspadek temeratury dzień przed, później już wysoko. Książkowo
![]()