reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

u mnie nikt nie był po cukierki 🙁 tyle kupiłam ani jednej osoby

U nas chodzili pierwszy chyba raz jak mieszkam tu 3 lata... Mnie nie było, mój mówi, że przyszli w 10 w kominiarkach, w maskach konia, świni, a on nie czaił o co chodzi... Dopiero jak mu powiedzieli "cukierek albo psikus" to zaczaił 🤣🤣 dał im z naszych zapasów 😡😡 dużą Milkę z orzechami 😭😭 i powiedział do nich że teraz psikus i wyjął wiatrówkę 🤦

reklama
U nas chodzili pierwszy chyba raz jak mieszkam tu 3 lata... Mnie nie było, mój mówi, że przyszli w 10 w kominiarkach, w maskach konia, świni, a on nie czaił o co chodzi... Dopiero jak mu powiedzieli "cukierek albo psikus" to zaczaił 🤣🤣 dał im z naszych zapasów 😡😡 dużą Milkę z orzechami 😭😭 i powiedział do nich że teraz psikus i wyjął wiatrówkę 🤦
Hahahahahhahahahaa byłam smutna aż do ostatniego zdania, jaki gość 🤣. Ja nie miałam nic śmiałam się że będę kabanosy rozdawać i specjalnie dzisiaj pojechałam i na co to. Sama będę musiała jeść.

Witam wszystkie - stałe, nowe oraz te, które są z powrotem! 🥹 @Dorka66 bardzo się cieszę z Twojego powrotu i mocne kciuki za transfer! 🥹❤️ @K_89 Ciebie też miło widzieć znowu! 🤗
Powodzenia wszystkim! 🥰
Po raz kolejny staję do walki o marzenia, mam nadzieję, że do trzech razy sztuka i tym razem się już potoczy szczęśliwie ❤️

Dzień dobry ❤️

Podaję kawusię, pierwsza listopadowa ☕🥹

U mnie kosmetyków do włosów w ch.. 🤣 były czasy, że miałam ich ponad 150 różnych 🙄 Za czasów wizażowego włosomaniactwa miałam nawet zeszycik z podziałem na szampony, odżywki, maski i całą resztą z ich datami ważności 😀
Obecnie potrafię iść do Rossmanna I nie kupić nic włosowego ale kiedyś to było dla mnie niemożliwe 😅

Co do cukierków u nas wczoraj była tylko jedna para dzieciaków po nie ale na osiedlu było mnóstwo poprzebieranych dzieciaków, przez chwilę poczułam się jak w juesej 🤣🥹

Dobrego dnia dla Was 🤗
Pewnie się zamelduję po południu bo dzisiaj nasz tradycyjny coroczny obiadek u teściów 🤩

Jestem najbardziej niecierpliwa osobą na świecie…………… ja niektóre tutaj z was tak podziwiam bo ja dostaje na głowę od czekania :D
Oo to przybijam piątkę, cierpliwość u mnie jest na poziomie -1 😅
Nawet jak owulaki robię to nie mogę wytrzymać i robię czasem szybciej a później o tej godzinie co zawsze 😂
Z testem ciążowym też tak pewnie będzie, że już 6-7 dpo będę sikać 😂

Dzień doberek, ja też juz na nogach ☕️ Jak pewnie wiele z Was mnie też czeka dziś grobbing, u mojej rodziny tylko Mamcia, bo resztę obskoczylysmy z siostrą wczoraj, ale u męża będzie turnee po toruńskich nekropoliach. Dobrze, że potem mamy rezerwację na obiad w restauracji to sie nagrodzę za to pielgrzymkowanie czymś dobrym.

reklama
Witam. Spać nie mogę choć mąż i dziecko śpią. Na super czułym pinku super biała biel po ovitrellu. Weźcie mi powiedzcie że jutro mam nie robić tylko we wtorek 🤣🤣🤣

Poza tym dziś mija 3 tygodnie odkad złapał mnie wirus i dalej pobolewa gardło, dalej kaszle i dalej zatyka mi nos. Ale wzbraniam się przed tym antybiotykiem bo przecież mam tą chorą nadzieję że się uda.
Jeszcze do tego jakieś małe zimno na ustach od osłabienia 🤦

My jedziemy na cmentarz gdzie jest pochowany mój tato :( więc przyjechała mama. Dziecko mi zaczęło też strasznie kaszleć. Także plany na długi weekend były super, miała być wycieczka po kotlinie kłodzkiej a będzie siedzenie w domu 😓😓😓 no cóż..... Samo życie.

Do góry