reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

@Cerva Tak, mieliśmy jeden w czerwcu 🙂

@Dorka66 właśnie ja z cierpliwością też jestem na bakier, to wieczne czekanie to dla mnie katusze 😅
Cieszę się z tych zarodków ale myśl, że może nie będzie mi dane ich wykorzystać bo ciągle się coś wykrzacza jest przytłaczająca 🥲
Jestem najbardziej niecierpliwa osobą na świecie…………… ja niektóre tutaj z was tak podziwiam bo ja dostaje na głowę od czekania :D

reklama
U mnie było to samo 🫣🫣🫣🫣 nie dało się przejść jak na magazynie. Mieliśmy małe mieszkanie w bloku z bardzo małą łazienką więc jak ktoś się kąpał to strącał ręką dziesięć butelek bzdur i durnostojek prosto do wanny…
Haha u mnie to samo, wanna obstawiona dookoła, półki, szafki i co tylko... W czasie mycia wiecznie coś w wannie lądowało 🤣🤣 po przeprowadzce z mieszkania do domu gdzie łazienka jest 2 razy taka jak wcześniej, a i tak się nie mieszczę w końcu zastopowałam to szaleństwo 🙈🙈

Ostatnia edycja:
Byłam w Rossmannie, dwa facellki upolowane 🥳
Ile już pięknych świątecznych rzeczy 😍
Kupiłam sobie balsam do ust z zimowej kolekcji Yope, podobno pachnie jak ciasteczka korzenne 🥹🥰
A że wołała mnie też dyniowa to ją też wzięłam żeby jej smutno nie było! 🤣

20251031_204008.jpg

Jestem najbardziej niecierpliwa osobą na świecie…………… ja niektóre tutaj z was tak podziwiam bo ja dostaje na głowę od czekania :D

Za bardzo nie mam wyjścia bo jakbym miała liczyć na naturalną ciążę to moglibyśmy jej nie doczekać a moja wieczna frustracja by narastała 🤣
Co nie zmienia oczywiście faktu, że czasem mam ochotę zrezygnować z procedury i oddać zarodki do adopcji 🥲

@Cerva Tak, mieliśmy jeden w czerwcu 🙂

@Dorka66 właśnie ja z cierpliwością też jestem na bakier, to wieczne czekanie to dla mnie katusze 😅
Cieszę się z tych zarodków ale myśl, że może nie będzie mi dane ich wykorzystać bo ciągle się coś wykrzacza jest przytłaczająca 🥲

Nie możesz tak myśleć, ja wiem, że to jest trudne bo też mam zawsze tylko pesymistyczne myśli i to mega przytłacza, ale jednak ta cicha wiara, która się gdzieś tli w to, że w końcu się uda pcha nas w tym wszystkim do przodu. Ja wierzę, że będzie Ci dane i Ty też musisz w to uwierzyć 🤗

Kurczę muszę zapisać. Mam teraz zasadę że męczę to co mam nim kupię nowe i pozwalam sobie na dwie sztuki wszystkiego bo w fazie wlosomaniactwa łazienka wyglądała jak piwnica… jak skończę odżywkę albo maskę to sobie kupię.
Znam ten ból ostatnio niestety mnie poniosło i mam chyba z 5 szamponów muszę sobie znowu szlaban zrobić bo szafka wygląda jak sklep fryzjerski masek lepiej nie będę liczyć 😂

Jak weszlam we wlosomaniactwo to do dzis mam pelno nie zuzytych kosmetykow… ale niestety nic nie pomoglo na moje marne wlosy, nie ma roznicy czy wydaje na nie fortune czy myje zwyklym szamponem… i tak sa do dupy :D

Kupilam sobie kiedys zel do mycia w lidlu z tej lidlowej marki- pudding czekoladowy, oesu! Jak to pachnialo przy myciu!!! Ale sie skonczyl, a ostatnio nie widze, zeby dokupic :D

Mielismy dzis nawal dzieciakow, wydalam kilogramy cukierkow, zrobilam z 10 000 krokow kanapa-drzwi, wystarczy na rok 😂

reklama
Do góry