reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Kupujecie coś sobie na Black Week czy Friday? 😃

Kiedyś widziałam taki artykuł jak gość stworzył apke, która przez kilka miesięcy śledziła ceny różnych produktów i tuż przed Black frajdejami były sztucznie podnoszone ceny, że potem niby na ten dzień wielka obniżka, a te ceny nie były takie jak nawet kilka miesięcy wcześniej. Niestety u nas jest nabijanie w butelkę nie tak jak w Stanach prawdziwe obniżki 😬

reklama
Za duzo juz wydalam, ale nie wykluczam 😂😂😂

Przestan pitolic! Bedziesz dawac kase w zacisnietej piesci, ukradkiem, niczym diler tak zeby rodzice nie zauwazyli! 😂 mowie Ci!

Obawiam się że z powodu Parkinsona co najwyżej mogę je rozsypywać z trzęsącej się ręki 🤣 ewentualnie alzheimer spowoduje, że pomylę dzieci z wnukami... O ile będzie mi dane dożyć takiego słusznego wieku 😂

Masakra co za dzień do tego Fagata wypuściła diss na Young Leosie, wszyscy ze wszystkimi już się kłócą hahaha

(Niestety taka ze mnie młodzieżowa stara baba że znam Fagate i słucham jak mam zły humor 😆)

Nie jesteś stara, to ja po prostu mam specyficzny gust 🤣🤣🤣🤣 nie szukajcie kim jest Fagata bo przestaniecie ze mną rozmawiać jak to sobie włączycie haahaha

Skusiło mnie żeby poszukać, ale zapytam u źródła czy to jest jakaś raperka nowego pokolenia czy jakaś inna walcząca w MMA? 🤣🤣
Pseudonim dość groźny 🫣
😂😂😂

reklama
Do góry