reklama
Kaalaa
Fanka BB :)
Ja dzisiaj mam gorszy dzien, niby mowilam, ze w tym cyklu luzniej podchodze, ale gowno prawda, czlowiek chyba sam siebie chcial oszukac, jednak biel po prostu boli… ale stwierdzilam, ze wezme ktoregos dnia wolne i porobie kilka badan, umowie sie w koncu do endo jak juz dostalam x czasu temu namiar
no i w ogole skupie sie na zdrowiu, moze sie nie przyda, ale nie zaszkodze sobie! Tylko kurde wlasnie nie pamietam, czegos nie mozna bylo badac w trakcie okresu i nie pamoetam co to bylo…
KiedyPytam
No ale to nie jest źle, dlaczego cię to martwi? Musisz powiedzieć więcej ja nie pamiętam czy ty masz stymulację i czym
To bylo rano! Juz bylo zleale fakt, skoro @ ma przyjsc, to dzisiejszy nadmiar wody jest adwkwatny..
A ktory to dzien cyklu? Ten 2 mega obiecujacy! Do srody bedzie idealny!
Brałam Lamettę. Przez 5 dni po jednej.
No i dzisiaj jest 15 dc. Ten mój lekarz nie jest od niepłodności. Normalnie ginekolog ordynator oddziału, bardzo dobry położnik. Umówiliśmy sie że spróbujemy z dwa trzy cykle z lamettą i Ovitrelle (bo tak też mówił mój lekarz z kliniki). Jak nie uda się to wtedy jechać do nich.
No i w czwartek był 14 mm. Dzisiaj 18, do tego pojawił się jaki 14 drugi. Więc taka słabizna. No on taki zrezygnowany chyba bardziej ode mnie.
Ja wiem że w środę on będzie miał super 20 mm i pewnie wezmę zastrzyk, ale w klinice mi mówili że dobry pęcherzyk i dobra owulacja to tak 13-14 dc. A nie 17.....
Jane Doe
Ja muszę powtórzyć chyba tsh ostatnio miałam na granicy normy dla starających się zajść w ciążę. Myślę czy tsh tylko czy cały pakiet tarczycowyJa też nie ale pamiętam jak endokrynolog zawsze mi mówił , że patrzymy na tsh i ft4 ale nie mam pojęcia czemuJa swoje starania zaczynalam od tsh 11
![]()
kami1094
Tylko nie wjeżdżaj sobie czasem znowu na głowę, wyniki masz piękne. Czasem to naprawdę po prostu pech i nie ma co się doszukiwać na siłę. Jestem przekonana, że się doczekasz.daje nam jeszcze chwilę czasu..
nie wiem w sumie na razie co dalej. Robiłam wyniki pod kątem trombofilii, ale wszystko ideolo.
kami1094
Słuchaj, ja myślę, że dobra decyzja. Do środy niedaleko. Im większy pęcherzyk, tym więcej płynu i lepsza receptywność endometrium. Dobrze będzie.Brałam Lamettę. Przez 5 dni po jednej.
No i dzisiaj jest 15 dc. Ten mój lekarz nie jest od niepłodności. Normalnie ginekolog ordynator oddziału, bardzo dobry położnik. Umówiliśmy sie że spróbujemy z dwa trzy cykle z lamettą i Ovitrelle (bo tak też mówił mój lekarz z kliniki). Jak nie uda się to wtedy jechać do nich.
No i w czwartek był 14 mm. Dzisiaj 18, do tego pojawił się jaki 14 drugi. Więc taka słabizna. No on taki zrezygnowany chyba bardziej ode mnie.
Ja wiem że w środę on będzie miał super 20 mm i pewnie wezmę zastrzyk, ale w klinice mi mówili że dobry pęcherzyk i dobra owulacja to tak 13-14 dc. A nie 17.....![]()
callina
Tylko nie wjeżdżaj sobie czasem znowu na głowę, wyniki masz piękne. Czasem to naprawdę po prostu pech i nie ma co się doszukiwać na siłę. Jestem przekonana, że się doczekasz.![]()
a jak u ciebie?
KiedyPytam
Endometrium mam bardzo ładne on mowi. No zobaczymy co w tą środę...Słuchaj, ja myślę, że dobra decyzja. Do środy niedaleko. Im większy pęcherzyk, tym więcej płynu i lepsza receptywność endometrium. Dobrze będzie.![]()
Boże dziewczyny ja bym.tak bardzo chciała zajść bez kliniki. Choć trochę uwierzyć w swoją zdolność do spłodzenia dziecka
A druga sprawa..... Ja mam AMH już pewnie tragiczne. I te pieprzone 36 lat
Mój mąż mówi, że ja bardziej przeżywam niż wtedy, że tak nie można. Tylko wtedy miałam 31 lat. Miałam czas..... Teraz już nie mam czasu
callina
nie znam się, ale wierzę, że będzie dobrze!Brałam Lamettę. Przez 5 dni po jednej.
Ja wiem że w środę on będzie miał super 20 mm i pewnie wezmę zastrzyk, ale w klinice mi mówili że dobry pęcherzyk i dobra owulacja to tak 13-14 dc. A nie 17.....![]()
reklama
Hermeneg
Endometrium mam bardzo ładne on mowi. No zobaczymy co w tą środę...
Boże dziewczyny ja bym.tak bardzo chciała zajść bez kliniki. Choć trochę uwierzyć w swoją zdolność do spłodzenia dzieckanie mam siły nie jestem gotowa znowu na te wycieczki do kliniki. Wtedy była pandemia. Pracowałam hybrydowo. Nie miałam dziecka. Było mi łatwiej zarwać pół.dnia.i jechać 120 km tam i spowrotem na 15 minut wizyty. Teraz to będzie ciężko naprawdę
A druga sprawa..... Ja mam AMH już pewnie tragiczne. I te pieprzone 36 lat
Mój mąż mówi, że ja bardziej przeżywam niż wtedy, że tak nie można. Tylko wtedy miałam 31 lat. Miałam czas..... Teraz już nie mam czasuJezu dobijcie mnie
No ale nie wiesz jakie masz amh
Wiek to nie zawsze jego wyznacznik!