reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

@Dorka66 trzymamy mocno kciuki , dawaj jutro znać po jak się czujesz ❤️

Ja też jestem fanką zup, ostatnio testowałam tajską z batatami i zupę gyros . W ogóle ja uwielbiam pikantne jedzenie , zupa najlepiej z chilli, szczególnie zimą - taka rozgrzewająca ☺️

reklama
Nie jadłam nigdy szczawiowej ale ogórkowej nie znoszę 🤣 jakbym miała jeść jedną zupę do końca życia to bylby to krem z papryki z grzankami albo zupa krem z cukinii i zielonego groszku 😋
No właśnie u mnie najlepsze jest to, że nigdy też nie jadłam szczawiowej więc nie lubię jej... bo nie 🤣🤣
A u mnie z jedzeniem jest tak, że jak się na coś zatnę to nie mogę się przełamać, żeby spróbować 🙈

No i znowu wzrusz 🥹🥹 ja za chwilę oszaleję sama ze sobą... Płaczę, za chwilę się śmieję no tragedia jakaś 🤦🤦

Ogórkowa, moja ukochana zupa z dzieciństwa i jedno skojarzenie jak zawsze jadłam ją tak, że najpierw samą wodę, a potem gęste i jeszcze z pajdą chleba 🤣 a potem popijałam wodą i mój tato zawsze mówił że jak można zupę popijać... Nie czaił, że ja się na koniec gęstego najadłam 🤣🤣🤣
Płacz ile chcesz. A jutro idź zwarta i gotowa. Powodzenia! Trzymaj się ❤️

To tak jak u mnie 🥰 albo dać mężowi w prezencie pozytywny test ciążowy 😀
Jakby się okazało że jestem w ciąży to wytrzymałabym 2 sekundy żeby powiedzieć mężowi XD dostałby pewnie 100 mmsow pod każdym kątem i każdym rodzajem oświetlenia w życiu bym nie wytrzymała do świąt hahahaha

Ja jutro rano nasikam i zobaczymy w prawidłowym czasie co test pokaże. Oczywiście pewnie wezmę go do torebki by zobaczyć np po godzinie czy ten ovitrel się ukazał czy nie.

Kuwa weszła gadka o jedzeniu i wiecie co bym zjadła? Budyń... 😳😳 Nie jadłam budyniu chyba ze 20 lat więc skąd on mi się wziął to nie wiem 🤣🤣

Jakby się okazało że jestem w ciąży to wytrzymałabym 2 sekundy żeby powiedzieć mężowi XD dostałby pewnie 100 mmsow pod każdym kątem i każdym rodzajem oświetlenia w życiu bym nie wytrzymała do świąt hahahaha

Ja mam w sobie dwie osoby, jedna ktora by powiedziała od razu po zrobieniu testu i druga która ma wizję jak to zrobić inaczej z nakupowanymi gadżetami.
Może nie zachodzę w ciążę bo jestem taka niezdecydowana 😅😆

reklama
Do góry