Pchelka25
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No właśnie u mnie najlepsze jest to, że nigdy też nie jadłam szczawiowej więc nie lubię jej... bo nieNie jadłam nigdy szczawiowej ale ogórkowej nie znoszęjakbym miała jeść jedną zupę do końca życia to bylby to krem z papryki z grzankami albo zupa krem z cukinii i zielonego groszku
![]()
To tak jak u mnieZawsze to było takie moje skryte marzenie aby móc się podzielić z najbliższymi ciążową nowina właśnie w święta![]()
Płacz ile chcesz. A jutro idź zwarta i gotowa. Powodzenia! Trzymaj sięNo i znowu wzruszja za chwilę oszaleję sama ze sobą... Płaczę, za chwilę się śmieję no tragedia jakaś
Ogórkowa, moja ukochana zupa z dzieciństwa i jedno skojarzenie jak zawsze jadłam ją tak, że najpierw samą wodę, a potem gęste i jeszcze z pajdą chlebaa potem popijałam wodą i mój tato zawsze mówił że jak można zupę popijać... Nie czaił, że ja się na koniec gęstego najadłam
![]()
Jakby się okazało że jestem w ciąży to wytrzymałabym 2 sekundy żeby powiedzieć mężowi XD dostałby pewnie 100 mmsow pod każdym kątem i każdym rodzajem oświetlenia w życiu bym nie wytrzymała do świąt hahahahaTo tak jak u mniealbo dać mężowi w prezencie pozytywny test ciążowy
![]()
Kuwa weszła gadka o jedzeniu i wiecie co bym zjadła? Budyń...Nie jadłam budyniu chyba ze 20 lat więc skąd on mi się wziął to nie wiem
![]()
Jakby się okazało że jestem w ciąży to wytrzymałabym 2 sekundy żeby powiedzieć mężowi XD dostałby pewnie 100 mmsow pod każdym kątem i każdym rodzajem oświetlenia w życiu bym nie wytrzymała do świąt hahahaha
Niestety nie. W sobotę się coś dowiemy ale bardzo dużo badań przed nami a czas oczekiwania... Eh .Czy macie jakiś ścisły plan?