Monique321
Zaciekawiona BB
Ooo tak ! Pamiętam jeszcze , że na którejś części Anabelle prawie wcale nie otworzyłam oczuDla mnie najbardziej przerażająca była pierwsza część![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ooo tak ! Pamiętam jeszcze , że na którejś części Anabelle prawie wcale nie otworzyłam oczuDla mnie najbardziej przerażająca była pierwsza część![]()
Ooo tak ! Pamiętam jeszcze , że na którejś części Anabelle prawie wcale nie otworzyłam oczu. A tak ogólnie to podobał mi się film lśnienie bo po nim wyszła spoko kontynuacja Doktor sen.
![]()
To może powtórz za parę godzin, kto wie czy coś nie jest na rzeczy.10 po zastrzyku. Nie, wyszła dopiero jak wysechł. Ale taka na maxa czerwona krechaale po 4 godzinach. Jak chciałam go wyrzucić z szafki do kosza.
Chociaż sobie te kreski fałszywe pooglądam .....
Hej fajnie że jesteśHej.
Witam po mojej przerwie od forum
Październik był bardzo serduszkowy liczę że listopad będzie jeszcze lepszy
Planowo dziś lub jutro powinnam dostać okres
Na pozytywny test nie liczę bo starań w ogóle nie było skupiliśmy się na sobie i fajnej spędzaliśmy czas
Natomiast w listopadzie mam zamiar testować i proszę o wpisanie na listę na 30.11
Dobrze cię znowu widzieć na wątkuHej.
Witam po mojej przerwie od forum
Październik był bardzo serduszkowy liczę że listopad będzie jeszcze lepszy
Planowo dziś lub jutro powinnam dostać okres
Na pozytywny test nie liczę bo starań w ogóle nie było skupiliśmy się na sobie i fajnej spędzaliśmy czas
Natomiast w listopadzie mam zamiar testować i proszę o wpisanie na listę na 30.11
To imię mojej ś.p Mamci , wszyscy mówili fo niej pieszczotliwe HelciaHelena![]()
Dopiero pierwszePozamawìałam pierwsze świąteczne rzeczy do domu
Coraz bliżej Święta, coraz bliżej Święta![]()
Tulę Cię. Wczoraj też pożarłam się z Mężem, też mam płodne i wczoraj siedziałam przybita że musimy działać. Na szczęście konflikt zażegnany, najpierw rozmowa a potem działanie. Napewno się pogodzicieMam ciezki weekend, siadlam psychicznie i to z zupelnie innych powodow, wczoraj pozarlam sie z mezem, ale tak na ostro, on by pewnie odpuscil, moj charakter mi nie pozwala, mam plodne, dzisiaj to juz bankowo powinnismy dzialac i to takie do dupy wszystko… grunt, ze jajnik jeszcze nie boli, to jest szansa, ze zdazymy sie pogodzic do tego czasu.. jak nie urok to sraczka!