reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Hej.
Witam po mojej przerwie od forum
Październik był bardzo serduszkowy liczę że listopad będzie jeszcze lepszy
Planowo dziś lub jutro powinnam dostać okres
Na pozytywny test nie liczę bo starań w ogóle nie było skupiliśmy się na sobie i fajnej spędzaliśmy czas
Natomiast w listopadzie mam zamiar testować i proszę o wpisanie na listę na 30.11
Hej fajnie że jesteś:)
Też liczę na serduszkowy listopad.
Obyśmy sobie porobili prezenty na święta ! 💚

Hej.
Witam po mojej przerwie od forum
Październik był bardzo serduszkowy liczę że listopad będzie jeszcze lepszy
Planowo dziś lub jutro powinnam dostać okres
Na pozytywny test nie liczę bo starań w ogóle nie było skupiliśmy się na sobie i fajnej spędzaliśmy czas
Natomiast w listopadzie mam zamiar testować i proszę o wpisanie na listę na 30.11
Dobrze cię znowu widzieć na wątku 🥹

Pozamawìałam pierwsze świąteczne rzeczy do domu 😍
Coraz bliżej Święta, coraz bliżej Święta 🥰🎄
Dopiero pierwsze 😂 ostatnio wyswietlaja mi sie rolki, ze dzien po halloween i wlatuja ozdoby swiateczne i gdybym miala sztuczna choinke chyba bym w tym roku tak zrobila 😂 ale zdecydowanie musze jeszcze dokupic, chyba przegne w tym roku, ale jakos trzeba przeginac!

Mam ciezki weekend, siadlam psychicznie i to z zupelnie innych powodow, wczoraj pozarlam sie z mezem, ale tak na ostro, on by pewnie odpuscil, moj charakter mi nie pozwala, mam plodne, dzisiaj to juz bankowo powinnismy dzialac i to takie do dupy wszystko… grunt, ze jajnik jeszcze nie boli, to jest szansa, ze zdazymy sie pogodzic do tego czasu.. jak nie urok to sraczka!

reklama
Mam ciezki weekend, siadlam psychicznie i to z zupelnie innych powodow, wczoraj pozarlam sie z mezem, ale tak na ostro, on by pewnie odpuscil, moj charakter mi nie pozwala, mam plodne, dzisiaj to juz bankowo powinnismy dzialac i to takie do dupy wszystko… grunt, ze jajnik jeszcze nie boli, to jest szansa, ze zdazymy sie pogodzic do tego czasu.. jak nie urok to sraczka!
Tulę Cię. Wczoraj też pożarłam się z Mężem, też mam płodne i wczoraj siedziałam przybita że musimy działać. Na szczęście konflikt zażegnany, najpierw rozmowa a potem działanie. Napewno się pogodzicie🥰 tak jak dziewczyny pisały, szkoda miesiąca na fochy i wbiłam sobie to do głowy że i tak zaraz będzie dobrze a te ważne dni przepadną. Trzymam kciuki żebyście szybko doszli do porozumienia ❤️

Do góry