reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
@Kaalaa moim zdaniem jak Ty masz takie ładne cykle to ten inozytol jest raczej bez sensu. Ja biorę, bo mam późne owulacje i w moim przypadku on coś faktycznie pomaga.

Ja od 6 w biegu, dopiero teraz na chwilę do śniadania usiadłam. Myślę ciągle, co robić... Czy się zabezpieczać dopóki coś więcej się nie wyjaśni? Czy bez sensu, bo w sumie ja i tak tak łatwo w tę ciążę nie zachodzę, to jaka jest szansa, że się uda przed histeroskopią itd. Druga sprawa, to że to dopiero mój drugi cykl po poronieniu (miałam zabieg), chociaż pierwszy trwał 50 dni, więc minęły już 2 miesiące. I tak się biję z myślami, bo jednak po poronieniu podobno łatwiej zajść w kolejną ciążę w ciągu tych ok 3 msc

Dobrze ,że monitorowałaś bo jak nam anulowali 3 gola i odgwizdali karanego,który zrobił wynik 2:2 to mój się tak wkurzył,że stwierdził,że nie może patrzeć na tych patałachów i ich męczarnie na boisku i szliśmy w kimono po tej akcji 😂
Ale dobrze,że wygrali finalnie bialonczerwoni

Odnośnie meczu to mi się bardzo podoba poniższe 🤣🤣

Screenshot_20251118_103707_Facebook.jpg

@Cerva ja patrzę na FemoMe, mam możliwość za kaucją wypożyczyć na trzy cykle więc chyba się skuszę w następnym cyklu 🤔

@dzika_wiśnia1995 śnieg, serio? Gdzie mieszkasz? 🫢 chyba muszę pospieszyć się z zimówkami w aucie..

@Hermeneg kciuki kciuki kciuki jutro 😁

Mi się dzisiaj śniło, że była wigilia i okazało się, że zapomniałam karpia kupić 🫣 co był za stres.. i w żadnym sklepie nie było 😅😅

Czy ktoś testuje w piątek? 😁

Ostatnia edycja:
Będzie dobrze :) ale powiem Ci, ze ja siebie w ogóle nie widzę na rozmowie, więc jak stracę pracę to kiepsko się widzę.

Też siebie nigdy nie widzę na rozmowach, bardzo mnie stresuje coś takiego 😆
Jak już tam wejdę to wiem, że cały stres ze mnie zejdzie ale czuję, że dzisiejszej nocy nie pośpię 🤣🤣

Witam sie ☺️ cały weekend byłam wyłączona, bo nie było nas w domu, ale dziś już wróciliśmy i jeszcze jeden dzień odpoczywania i szary powrót do normalności 😖

reklama
Do góry