reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
A niech będą jaja, bardzo Ci tego życzę :)
Nie no co ty. W ogóle to jakaś masakra. Nigdy tak wolno mi nie rosły. W poniedziałek 14 i 17 jakos niecałe. Dzisiaj po 2 dniach 16 i 17. No jak jutro do 20 jeden dobije to cud. Zastanawiam się czy w ogóle ten zastrzyk brać. To będzie 19dc.

Wróciłam 🥳
Bardzo miła kobitka, zeobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, chciałabym taką szefową 🥹
Muszę ogarnąć wizytę u rodzinnej i dowiedzieć się czy moja niedoczynność tarczycy i astma nie będzie przeciwskazaniem do części moich nowych obowiązków 😁
Jak się okaże, że nie to dzwonię i zaczynam szkolenie 🥹

Ostatnia edycja:
Wróciłam 🥳
Bardzo miła kobitka, zeobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, chciałabym taką szefową 🥹
Muszę garnąć wizytę u rodzinnej i dowiedzieć się czy moja niedoczynność tarczycy i astma nie będzie przeciwskazaniem do części moich nowych obowiązków 😁
EXTRA! Gratulacje.

Wróciłam 🥳
Muszę ogarnąć wizytę u rodzinnej i dowiedzieć się czy moja niedoczynność tarczycy i astma nie będzie przeciwskazaniem do części moich nowych obowiązków 😁
oooo cudownie! ♥️ Gratuluję!

Już nie mam problemu z dentystą. 16 i 17 cm. Mówi by sprawdzić w piątek ale ja w piątek nie mogę się zwolnić z pracy. Więc w piątek wieczorem mam wziąć zastrzyk ( może coś urośnie).

Mówi że jaja by były gdyby była z tego ciąża. Więc nie robię sobie nadzieji
a tu bach i bliźniaki! 🩵🩷 tego ci życzę!

wiecie co robię? próbuje ogarnąć listę i dawki suplementów dla męża i dla mnie 🙈 sporo muszę dokupić
Oklejam te opakowania co mam żeby widzieć ile i kiedy brać 🙈 a będzie tego trochę!
Stwierdziłam że każdy składnik osobno a nie jeden suplement

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry