reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Dla mnie także.. a jak nosiłam aparat przez 5 lat to nawet nie zdążyłam się oswoić do tego że coś mi robią z zębami…

Podczytuję tu Was, ale jestem w wirze przeprowadzki i nie mam chwili nadrabiać, no chyba że właśnie teraz gdy spać nie mogę 😆

ja muszę wytrzymać 😂 mąż dał mi bana na dekoracje przed 1 grudnia. Mogłabym już od listopada. Jak nie ma go w domu to już świąteczne piosenki puszczam 🥰

@Hermeneg piekne rzeczy 😍 i kotek śliczny ❣️❣️
Ja też nie stroje domu przed świętami, oczywiście że poczekam do 1. 12... Ale kalendarz adwentowy moge przecież położyć skoro zawadza mi w szafie prawda? No a że to 48prezwntow to proszę mi wybaczyć, zajmują trochę miejsca. Więc ja system w tym roku oszukałam w ten sposób. A i odpalam świeczkę co jakiś czas z olejkiem świerkowym (bo to dobre na zatoki) ;p

Załączniki

• IMG_20251115_140643860.jpg
    IMG_20251115_140643860.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 60
reklama
Dzień dobry. Kawę proszę.

Od rana mam znowu boleści brzucha. Stres mnie dobił. Wczoraj wieczorem zamiast się starać z mężem w przyjemnej atmosferze to się spłakałam, bo nie mam już siły i ochoty. Nie widzę sensu. Jestem bardzo zmęczona, pobolewa mnie ząb, przytkało mi zatoki a my na siłę robić coś co nie ma sensu. Ja za 6-7 dni dostanę okres a dzisiaj zastrzyk. No jakaś głupota totalna.
A dół mnie dopadł taki okropny bo zazwyczaj przychodziło załamanie przy okresie albo negatywnym teście a nie już od połowy cyklu.

Ale jest jakiś plan, tylko że ja się muszę otrząsnąć z tego letargu bo nawet ten plan mnie nie pociesza tylko siedzę i płacze no masakra.

Jak mi się uda to za tydzień dwa robię wszystkie wyniki, umawiam nas na początek stycznia do kliniki, mąż jedzie na badania a ja na wizytę. Muszę tylko ogarnąć wszystko i dopytać się czy mam ponawiać badanie drożności. Jeśli tak to zaglądam do mojego lekarza czy w szpitalu mi zrobi bo pewnie będzie taniej niż 2,5 tysiąca w jakiejś przychodni.

No i zbadam to AMH. Muszę i tak to zrobić bo w klinice będą wymagać.

Ja też nie stroje domu przed świętami, oczywiście że poczekam do 1. 12... Ale kalendarz adwentowy moge przecież położyć skoro zawadza mi w szafie prawda? No a że to 48prezwntow to proszę mi wybaczyć, zajmują trochę miejsca. Więc ja system w tym roku oszukałam w ten sposób. A i odpalam świeczkę co jakiś czas z olejkiem świerkowym (bo to dobre na zatoki) ;p
Jakie piękne 😍 aż się tak świątecznie zrobiło

reklama
Do góry