Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hej witajDzień dobry! Jestem tutaj nowa – czy mogę przysiąść na ławeczce?![]()
CześćDzień dobry! Jestem tutaj nowa – czy mogę przysiąść na ławeczce?![]()
Cale szczescie, ze sa takie sklepy, jakbym miala kupowac w takich z kosmicznymi cenami, to skonczylabym na balwanie ze skerpety i ryzu na meblachJa wpadlam w szał zakupów też, fajne rzeczy świąteczne ma ten sinsay i przyjazne dla portfela![]()
To super, ze jest tez lepiej, a spadly wam bardzo znaczace parametry?My po badaniu nasienia prawidłowe.
Jedno sie polepszyło inne spadło. Mamy 3%plemników o prawidłowej budowie .
Jakby to bylo implantacyjne, to jutro juz moze wyjsc kreska, moze nie wybitna, ale wyjdzie, ja jestem team sikacPrzykro mi z powodu dzisiejszych bieli
Testować mam dopiero w środę... ale korci mnie żeby jutro zrobić test. Cykle mam regularne, książkowe 28 dni. Jutro będzie 24 dc (obstawiam że 9dpo). Myślicie że próbować testować czy czekać... biję się z myślami. w 21 i 22 dniu cyklu miałam minimalne plamienie (ale takie mini, mini) jakby to było implantacyjne to chyba za szybko.... czy nie?
Mi sie kilka fajnych wazonów udało znaleźć w TediOzdobilam dzisiaj caly domeki zorientowalam sie jak malo mam ozdob
w sensie jest ich duzo, ale jak sie porozklada po pomieszczeniach, to zle mi
Ale polecam obrus z sinsay ten w pierniczki, myslalam, ze przejmie pierwsze skrzypce, ale bardzo ladnie sie zgral, jak na moje nie ma przesadyza to musze usiasc jeszcze dzis i cos pozamawiac
w ogole szukam fajnych wazonow, ale nieprzezroczystych, mam juz kilka wlasnie z sinsay, takie klasyki instagramowe, ale teraz chcialabym takie do ktorych jednak wejdzie troche kwiatkow, a nie gora jeden
![]()
Oo przejde sie, dziekujeMi sie kilka fajnych wazonów udało znaleźć w Tedi![]()
Inne sie polepszyły ale morfologia z 4 na 3 .Cale szczescie, ze sa takie sklepy, jakbym miala kupowac w takich z kosmicznymi cenami, to skonczylabym na balwanie ze skerpety i ryzu na meblach
To super, ze jest tez lepiej, a spadly wam bardzo znaczace parametry?
WitajDzień dobry! Jestem tutaj nowa – czy mogę przysiąść na ławeczce?![]()
Nie jest źle.My po badaniu nasienia prawidłowe.
Jedno sie polepszyło inne spadło. Mamy 3%plemników o prawidłowej budowie .