reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Ja wpadlam w szał zakupów też, fajne rzeczy świąteczne ma ten sinsay i przyjazne dla portfela 😆
Cale szczescie, ze sa takie sklepy, jakbym miala kupowac w takich z kosmicznymi cenami, to skonczylabym na balwanie ze skerpety i ryzu na meblach 😂
My po badaniu nasienia prawidłowe.
Jedno sie polepszyło inne spadło. Mamy 3%plemników o prawidłowej budowie .
To super, ze jest tez lepiej, a spadly wam bardzo znaczace parametry?

Przykro mi z powodu dzisiejszych bieli 🫂
Testować mam dopiero w środę... ale korci mnie żeby jutro zrobić test. Cykle mam regularne, książkowe 28 dni. Jutro będzie 24 dc (obstawiam że 9dpo). Myślicie że próbować testować czy czekać... biję się z myślami. w 21 i 22 dniu cyklu miałam minimalne plamienie (ale takie mini, mini) jakby to było implantacyjne to chyba za szybko.... czy nie?

Przykro mi z powodu dzisiejszych bieli 🫂
Testować mam dopiero w środę... ale korci mnie żeby jutro zrobić test. Cykle mam regularne, książkowe 28 dni. Jutro będzie 24 dc (obstawiam że 9dpo). Myślicie że próbować testować czy czekać... biję się z myślami. w 21 i 22 dniu cyklu miałam minimalne plamienie (ale takie mini, mini) jakby to było implantacyjne to chyba za szybko.... czy nie?
Jakby to bylo implantacyjne, to jutro juz moze wyjsc kreska, moze nie wybitna, ale wyjdzie, ja jestem team sikac :D

Ozdobilam dzisiaj caly domek 🥹 i zorientowalam sie jak malo mam ozdob 😂 w sensie jest ich duzo, ale jak sie porozklada po pomieszczeniach, to zle mi 😂
Ale polecam obrus z sinsay ten w pierniczki, myslalam, ze przejmie pierwsze skrzypce, ale bardzo ladnie sie zgral, jak na moje nie ma przesady :D za to musze usiasc jeszcze dzis i cos pozamawiac 😂 w ogole szukam fajnych wazonow, ale nieprzezroczystych, mam juz kilka wlasnie z sinsay, takie klasyki instagramowe, ale teraz chcialabym takie do ktorych jednak wejdzie troche kwiatkow, a nie gora jeden 😂
Mi sie kilka fajnych wazonów udało znaleźć w Tedi :)

Cale szczescie, ze sa takie sklepy, jakbym miala kupowac w takich z kosmicznymi cenami, to skonczylabym na balwanie ze skerpety i ryzu na meblach 😂

To super, ze jest tez lepiej, a spadly wam bardzo znaczace parametry?
Inne sie polepszyły ale morfologia z 4 na 3 .
We wtorek mam wizyte to sie dowiem co dalej .

reklama
Do góry