reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Ja chyba nie wytrzymam do 26.11 na testowanie :p Korci mnie już dziś kupić testy, awww miałam grzecznie czekać, myślicie że już coś będzie widać na teście ?
ja też testuję 26go ... miałam już kryzys i test w ręce w sobotę (nawet tutaj pisałam czy myślicie że coś wyjdzie)
Suma sumarum mąż mnie sprowadził na ziemię i posłuchałam i nie zrobiłam tego testu 😅 czekam cierpliwie, aczkolwiek czuję że @ zbliża się wielkimi krokami

reklama
Ja dzisiaj jestem nerwowa byliśmy u innej lekarki z polecenia poza kliniką i mi do głowy nakładka że jest źle, endometrium dzień po owulacji 7,7 że za małe, że tsh 2,6 to dużo za dużo… mam całą litanię badań i suplementów i leków i stresuję się tym endometrium. W piątek było 8,5… Boże idę po południu do mojego stałego lekarza jeszcze porozmawiać co dalej ale już mam poczucie że dupa już po cyklu już koniec

ja też testuję 26go ... miałam już kryzys i test w ręce w sobotę (nawet tutaj pisałam czy myślicie że coś wyjdzie)
Suma sumarum mąż mnie sprowadził na ziemię i posłuchałam i nie zrobiłam tego testu 😅 czekam cierpliwie, aczkolwiek czuję że @ zbliża się wielkimi krokami
Kiedy masz mieć @ ? Hehe mój mąż tak samo do mnie, chciałam kupić już w sobotę testy jak byliśmy w rossmanie "poczekaj, nie nakręcaj się". My Kobiety mam tak ciężko w życiu ahaha :D:D Jakie masz testy nakupione?

Ja dzisiaj jestem nerwowa byliśmy u innej lekarki z polecenia poza kliniką i mi do głowy nakładka że jest źle, endometrium dzień po owulacji 7,7 że za małe, że tsh 2,6 to dużo za dużo… mam całą litanię badań i suplementów i leków i stresuję się tym endometrium. W piątek było 8,5… Boże idę po południu do mojego stałego lekarza jeszcze porozmawiać co dalej ale już mam poczucie że dupa już po cyklu już koniec
Kochana, wszystko będzie dobrze. Zboczysz co powie ci twój stały lekarz może ten tylko nastraszył cię. Trzymaj się ❤️

Kiedy masz mieć @ ? Hehe mój mąż tak samo do mnie, chciałam kupić już w sobotę testy jak byliśmy w rossmanie "poczekaj, nie nakręcaj się". My Kobiety mam tak ciężko w życiu ahaha :D:D Jakie masz testy nakupione?
Facetom łatwo powiedzieć 🙈 widziałam że pytałaś wcześniej, ja mam w zanadrzu właśnie te obydwa z rosska i ten faStep co z owulacyjnymi w zestawie były 🫣trzymam kciuki za jutro 🤞🏻

26go powinna być @ (29dc). Obstawiam niestety, że może być wcześniej. Już czuję piersi i jest mi mokro. Zawsze tak mam dzień przed @... W pierwszej ciąży piersi też bolały, ale nie było mi mokro... Wiedziałam, że @ albo mocno się spóźni, albo się udało. Teraz niestety przestaję mieć złudzenia... pewnie rano powita mnie @ 😤

reklama
Do góry