reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Ja to wg mam jakieś dziwne jazdy.
Mam dzisiaj 20 DC, pik miałam 17 dc (21.11).
Wczoraj po stosunku miałam różowe plamienia,lekkie bóle po prawej (mam tylko 1 jajowód) i co moja głowa na to? Implantacja 😂🫣 gdzie wiadomo,że to nie jest możliwe bo implantacja trwa przecież ok 12 dni +- haha Aj chciałoby się chciało 😂
Także ja już sobie nie wymyślam głupot ,nie wkręcam bzdur i idę na spacer na mrozik:)

reklama
Nie no, bo teraz to zabrzmiało, jakbym ja traktowała dzieci z ivf jak ufoludki. W ogóle nie o to mi chodziło, wiem że to dzieci jak każde inne. Myślę po prostu o tym, czy fakt, że cykl był stymulowany nie wpływa np na gorsze wydzielanie progesteronu, albo jakieś inne problemy na późniejszym etapie ciąży. Tylko o to mi chodziło
Co do progesteronu to nie wiem ale sama właśnie się z tym bujam. Jeden lekarz zadowolony a drugi wypisał duphaston. I nie wiem jeszcze co z tym zrobię. Każdy ma inne zdanie..

Muszę o to dopytać. Mi lekarz na NFZ nawet nie chciał dać skierowania na badania na początku ciąży jak usłyszał, że chodzę prywatnie gdzieś indziej
Bez problemu dostaje rozpiskę stymulacji,recepty na leki .skierowania na badania.
Wszystko zależy od lekarza pewnie.jak idę do innego na zastępstwo też normalnie mam wypisane

Ja chyba nie wytrzymam do 26.11 na testowanie :p Korci mnie już dziś kupić testy, awww miałam grzecznie czekać, myślicie że już coś będzie widać na teście ?

reklama
Do góry