reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Hej dziewczyny. Nie nadrobię wszystkich wiadomości , bo ja chwilę musiałam sobie poukładać w głowie tego kolejnego biochema , czekałam na krwawienie. Wczoraj wieczorem się zaczęło więc zaczynam nowy cykl. Kolejny raz ten listopad dał mi mocno w kość … narazie jestem tak zmęczona rozkminianiem co dalej ze nie wiem czy w grudniu będziemy próbować - znowu mam wyrzuty do siebie o wszystko - ta głowa jest straszna :/

reklama
Hej dziewczyny. Nie nadrobię wszystkich wiadomości , bo ja chwilę musiałam sobie poukładać w głowie tego kolejnego biochema , czekałam na krwawienie. Wczoraj wieczorem się zaczęło więc zaczynam nowy cykl. Kolejny raz ten listopad dał mi mocno w kość … narazie jestem tak zmęczona rozkminianiem co dalej ze nie wiem czy w grudniu będziemy próbować - znowu mam wyrzuty do siebie o wszystko - ta głowa jest straszna :/

Nie odniosłam się ostatnio do Twoich wiadomości ale przykro mi z powodu Twojej straty 🫂

Badalas sie pod kontem trombofili.
Nie śledzę aż tak ale to juz któryś z kolei biochem.
Przykro mi bardzo.

Okropnie mi przykro, doskonale Cię rozumiem 😭 to zostaje w człowieku już na zawsze... Ale najgorsze co można zrobić to się poddać, zobacz jak daleko już zaszłaś ❤️

Twój mąż dobrze mówi, trzymam mocno z was kciuki, czyli prawdopodobnie powinnyśmy dostać @ w tym samym dniu :D Ja dziś umieram nie mam samka na nic.. mdli mnie i na dodatek bolą plecy jajniki, wszystko :(
Możliwe że tak ale nie wiem czy miałam dziś objawy bo najpierw rano jazda, ktoś się próbował włamać do mnie do pracy więc masa papierowa zdjęć, w między czasie próba normalnego zorganizowania pracy dla ludzi, no i sprzątanie tego bałaganu, a zaraz po 12 zadzwonili że szkoły że dziecko trzeba zabrać na RTG bo grali w zbijaka. Na szczescie tylko szyna... Dopiero teraz wróciłam do domu, w biegu obiad bo zaraz na korki. Ale jak usiądę o 20to padnę na ryj.

Przykro mi bardzo, wiem jak się czujesz 😞 ja po październikowym trzecim biochemie w tym roku długo się zbierałam 😞 dodatkowo krwawienie trwało aż 10 dni 😮 po poprzednich dwóch biochemach miałam normalnie okres 6 dni.
I teraz się zastanawiam czy mi się opóźnił cały cykl, bo dziś 34dc, okres powinnam dostać 4 dni temu a tu na okres się nie zapowiada. Ale pewnie przez biochem się wszystko opóźniło, przez te długie krwawienie.

Nie miej wyrzutow do siebie w ogole! Nie zrobilas nic co mogloby na to wplynac! Absolutnie! Wrecz przeciwnie, zawsze dzialamy tak, zeby bylo dobrze, to juz jest poza nami…
Jesli potrzebujesz przerwy- zrob ja sobie, a jesli poczujesz, ze jestes na silach probowac juz w tym cyklu, dzialaj! Wszystko w zgodzie ze soba ♥️

reklama
@ka.an92 Jak u ciebie ? :)

Edit : widzę właśnie że napisałaś.
Jeju to nie fajnie :( ale dopóki nie ma @ zawsze są jeszcze szanse ! 😇
Nie no ja jeszcze nie robiłam, dziś 8dpo wypada, w czwartek zamierzam sprawdzić . Ale coś tam w tym brzuchu się przelewa, gniecie i mnie to od razu demotywuje choć wiem że to nic nie znaczy. Zobaczymy za 2dni 🫣 chociaż kusi strasznie żeby jutro zrobić 🙈

Ostatnia edycja:
Do góry