reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
@Hermeneg nie zostawiają nas :(

Dobra jestem w domu, już się ogarnęłam i poleguje na kanapie. Dobrze że mam to za sobą. Nie polecam nikomu. Bardzo ale to bardzo bolało mnie znieczulenie bo to były świeże rany jeszcze, a z drugiej strony trochę mi już zarosło. Jak znieczulenie zadziałało to już nic nie bolało do końca. Ale wiadomo, przemiłe to uczucie nie jest. Lekarz genialny. Dopiero później o nim poczytałam. Doktor nauk medycznych, jakiś ceniony na skalę międzynarodową 😱 nawet nie wiedziałam że do takiego fachowca mnie skierowali. Jedyny w Polsce ma jakieś egzaminu ministerialne z implantologi 😳 a przy tym wesoły facet, cały czas do.mnie mówił, uspokajał. Serio, nie bałam się. Ale napocił się strasznie 🙈 że mnie zeszły emocje i telepałam się okropnie nie byłam w stanie zapłacić bo mi się tak ręce trzęsły 🤦 ale on nie lepiej bo pot mu ciekl.pod oczami 🥴 dziękowałam mu bardzo. Teraz oby się goiło. Antybiotyk musiał mi dać bo to już drugi zabieg na tym zębie ale wzięłam najlżejszy z najlżejszych.
Ledwo wróciliśmy do domu bo u nas zasypało.drogi 🤣

Nie wiem teraz czy iść jutro do pracy. Bo powiem szczerze, coś ogarnęłam w domu,.jakieś pranie wywiesiłam choć mąż się darł, i normalnie nogi mam jak z waty, uczucie jakbym miała gorączkę

@Hermeneg nie zostawiają nas :(

Dobra jestem w domu, już się ogarnęłam i poleguje na kanapie. Dobrze że mam to za sobą. Nie polecam nikomu. Bardzo ale to bardzo bolało mnie znieczulenie bo to były świeże rany jeszcze, a z drugiej strony trochę mi już zarosło. Jak znieczulenie zadziałało to już nic nie bolało do końca. Ale wiadomo, przemiłe to uczucie nie jest. Lekarz genialny. Dopiero później o nim poczytałam. Doktor nauk medycznych, jakiś ceniony na skalę międzynarodową 😱 nawet nie wiedziałam że do takiego fachowca mnie skierowali. Jedyny w Polsce ma jakieś egzaminu ministerialne z implantologi 😳 a przy tym wesoły facet, cały czas do.mnie mówił, uspokajał. Serio, nie bałam się. Ale napocił się strasznie 🙈 że mnie zeszły emocje i telepałam się okropnie nie byłam w stanie zapłacić bo mi się tak ręce trzęsły 🤦 ale on nie lepiej bo pot mu ciekl.pod oczami 🥴 dziękowałam mu bardzo. Teraz oby się goiło. Antybiotyk musiał mi dać bo to już drugi zabieg na tym zębie ale wzięłam najlżejszy z najlżejszych.
Ledwo wróciliśmy do domu bo u nas zasypało.drogi 🤣

Nie wiem teraz czy iść jutro do pracy. Bo powiem szczerze, coś ogarnęłam w domu,.jakieś pranie wywiesiłam choć mąż się darł, i normalnie nogi mam jak z waty, uczucie jakbym miała gorączkę
Oj ja to bym wzięła zwolnienie, bo samopoczucie może być jutro kiepskie jednak, lepiej się zregenerować. Dobrze, że już masz to wyrywanie za sobą, zdrówka 😊

Jak było jak było?!

Dzięki, że pytasz 🥹
Roboty jest dużo ale to na plus bo czas szybko leci. Wczoraj i dzisiaj byłam z kimś, od przyszłego wtorku już będę sama 🤣
Z plusów to do owego wtorku mam wolne, drugi plus jest taki, że pracuję tylko na nocki więc nie będzie mi to kolidowało z wizytami w Klinice 🥹

reklama
Do góry