dzika_wiśnia1995
Fanka BB :)
Trzymam kciuki żeby była kreskaOkay Laski! Będzie jutro sikanie ale nie wiem czy wytrzymam bo chodzę co godzinę siku![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Trzymam kciuki żeby była kreskaOkay Laski! Będzie jutro sikanie ale nie wiem czy wytrzymam bo chodzę co godzinę siku![]()
Oj ja to bym wzięła zwolnienie, bo samopoczucie może być jutro kiepskie jednak, lepiej się zregenerować. Dobrze, że już masz to wyrywanie za sobą, zdrówka@Hermeneg nie zostawiają nas
Dobra jestem w domu, już się ogarnęłam i poleguje na kanapie. Dobrze że mam to za sobą. Nie polecam nikomu. Bardzo ale to bardzo bolało mnie znieczulenie bo to były świeże rany jeszcze, a z drugiej strony trochę mi już zarosło. Jak znieczulenie zadziałało to już nic nie bolało do końca. Ale wiadomo, przemiłe to uczucie nie jest. Lekarz genialny. Dopiero później o nim poczytałam. Doktor nauk medycznych, jakiś ceniony na skalę międzynarodowąnawet nie wiedziałam że do takiego fachowca mnie skierowali. Jedyny w Polsce ma jakieś egzaminu ministerialne z implantologi
a przy tym wesoły facet, cały czas do.mnie mówił, uspokajał. Serio, nie bałam się. Ale napocił się strasznie
że mnie zeszły emocje i telepałam się okropnie nie byłam w stanie zapłacić bo mi się tak ręce trzęsły
ale on nie lepiej bo pot mu ciekl.pod oczami
dziękowałam mu bardzo. Teraz oby się goiło. Antybiotyk musiał mi dać bo to już drugi zabieg na tym zębie ale wzięłam najlżejszy z najlżejszych.
Ledwo wróciliśmy do domu bo u nas zasypało.drogi
Nie wiem teraz czy iść jutro do pracy. Bo powiem szczerze, coś ogarnęłam w domu,.jakieś pranie wywiesiłam choć mąż się darł, i normalnie nogi mam jak z waty, uczucie jakbym miała gorączkę
Jak było jak było?!
Co Ty pijana ?Ale mi skomentowałaś posta że się nie zgadzasz![]()
PrzytulamDostałam bielą w oczy… tak jak myślałam tamten test wyszedł fałszywie dodatni.
Temperatura mi spadła czyli czekam na @
Co wam powiem mam ochotę jebnac tym wszystkim
Biorę dużo leków przeciwbólowychCo Ty pijana ?gdzie ?
![]()
Doszedł do mnie właśnie wczoraj ten ananasik i od dziś biorę na implantację, owu była wczoraj, więc idealnie teraz sobie pobioręBiorę dużo leków przeciwbólowych
A tak serio to ja sobie żartuje bo pewnie coś ci się kliknelo. Ale cofnij się do mojego posta ze zdjęciem tego leku z ananasem![]()