reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
maleństwo NA PEWNO jest!!
spójrz n asuwaczej jak nie wierzysz
spójrz n asuwaczej jak nie wierzysz
Elżbietka
mother of two sons&angel
super no nie?

tak bardzo sie ciesze ze ci sie udało!!
jestes jedna z pierwszych osob jakie poznałam na BB, i którym gorąco kibicowałam
tak bardzo sie ciesze ze ci sie udało!!
jestes jedna z pierwszych osob jakie poznałam na BB, i którym gorąco kibicowałam
Elżbietka
mother of two sons&angel
niom
, tak kwiecień/maj ja ja sie tu zalogowałam

Moniqa
i moje dwie połówki :)
Majeczko tak jak mowisz nadal bedziemy razem sie wspierac i razem planowac przytalnie z mezusiami i jeszcze razem testowac
... tak wiec perspektywa na kolejny miesiac jest moim zdaniem bardzo pozytywna 
Rusalko ja tez nie mialam zadnych objawow i tez bardzo bylam tym faktem "przestraszona" ale ... zapewniam bylam w ciazy ... a objawy przyszly pod koniec 7 abo 8 tygodnia (ogromny apetyt
) i tak jak mowi Elżbietka popatrz na suwaczek a uwierzysz
...... Fluidki oczywiscie wylapalam 
Elżbietko faktycznie , Ty, Rusalka, Margolis i kilka jeszcze osob .... to pierwsze kobietki ktore poznalam na BB i ktorym ogromnie kibicuje ...niektorym sie juz udalo z czego sie przeogromnie ciesze
... tak wiec Elżbietko trzymam mocno kciuki za Ciebie

Rusalko ja tez nie mialam zadnych objawow i tez bardzo bylam tym faktem "przestraszona" ale ... zapewniam bylam w ciazy ... a objawy przyszly pod koniec 7 abo 8 tygodnia (ogromny apetyt
Elżbietko faktycznie , Ty, Rusalka, Margolis i kilka jeszcze osob .... to pierwsze kobietki ktore poznalam na BB i ktorym ogromnie kibicuje ...niektorym sie juz udalo z czego sie przeogromnie ciesze
Elżbietka
mother of two sons&angel
MoniQo, ja za ciebie również!! i za wszystkie pozostałe starczki!!
A
anusieńka
Gość
Majeczka pisze:Elzbietko- CLO biore od 2 dnia cyklu 2x1 przez 5 dni. Nie monitoruje jajeczka poniewaz mieszkam za granica a moj lekarz i klinika sa w Polsce i nie jestem w stanie podrozowac co miesiac. ale owulacje sprawdzam co miesiac tetemi owulacyjnymi- stad tez wyluzowac sie naprawde nie moge bo jak juz wiem ze test jets pozytywny to za jakies 24-36 godzin bedzie owulacja i MUSZE dzialac!!! Monitoring mialam robiony raz i wszystko bylo prawiedlowe - pecherzyk pek. CLO z tego co powiedzial lekarz biore ( juz drugi cykl) na wzmocnienie owulacji bo wyniki z hormonow mam prawidlowe ( ostatnie badania) wiec biore i dzieki temu mam tez szanse na blizniaki o ktorych marze bo czasami wypadaja 2 jajeczka a nie jedno wiec...
Jutro zaczynam CLO i czekam 2 tyg i ....moze wreszcie sie uda...
pozdrawiam
Hej dziewczynki dawno mnie nie było. Ja też mam Clo 1x1 narazie od 2 do 6 d.c. potem od 10 d.c. monitoring. :laugh: :laugh:
Nowe nadzieje........................
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
witaj anusieńka !!
ja na razie sie wstrzymuje z CLO i jako takimi staraniami. zdaje sie troche na lekarza, ale bardziej na Boga
ja na razie sie wstrzymuje z CLO i jako takimi staraniami. zdaje sie troche na lekarza, ale bardziej na Boga