reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Można wiedzieć co to za lekarz ? W listopadzie minie rok jak nam nie idzie (wiem, że to i tak mało bo są takie osoby, co kilka lat mija) ale chcemy uderzać właśnie do jakiejś kliniki (u nas lekarze są baardzo średni jeśli chodzi o problemy z zajściem w ciążę)
Jasne! To Klinika w Gdyni, podesłać ci imię i nazwisko na priv?

reklama
O to super kurczę grunt to właśnie dobry lekarz i zaufanie do niego. Ja już jestem na swoją klinikę szczerze co raz gorzej nastawiona z tego względu że jak muszę na wizytę w danym dniu się zapisać to jest problem i zapisują do innego lekarza który nie jest moim i traktuje mnie przedmiotowo i to mi się nie podoba,wcześniej tego nie było jak potrzebna była wizyta to na głowie stawali żeby była u lekarza u którego się leczę a teraz takie kwiatki że każda wizyta u innego lekarza i też się zastanawiam nad zmianą
O kurczę to kiepsko :/ też by mi to przeszkadzało. Ja właśnie głównie z tego jestem zadowolona że zawsze mnie sie uda gdzieś wcisnąć pomiędzy. Mogę wiedzieć jaka klinika?

No dobrze, Drogie Panie, witam Was w ten paskudny pogodowo wieczór. 🤗

Weekend był tutaj bardzo podniosły, z czego oczywiście wszystkie cieszymy się, gratulujemy i czekamy na więcej. 😉

A teraz zapraszam do wyjścia spod kamienia wszystkie te, które gratulowały jednocześnie mając łzy w oczach i po raz milionowy podświadomie zadając sobie klasyczne pytanie „dlaczego innym się udaje, a mnie nie?”. 🫂🫂🫂
Uspokajam, że to całkiem normalne, zrozumiałe i nie oznacza, że jesteście francami. ❤️
No sorry, nie ze mną te numery i ja Wam siedzieć pod kamieniem nie dam - same wybrałyście mnie na szefową. 😁

Także przede wszystkim (będę wywoływać stopniowo 😂) @RóżowaAura @Peppcia jak tam po weekendzie? ☺️ Wszyscy żyją? 🤗

Bardzo mi zależy żeby utrzymać morale wysoko. ALE - żałuję - nie jestem niestety z tych słodko-pierdzących, więc nie obiecam Wam, że będzie wszystko wspaniale. Nie do każdej z nas szczęście uśmiechnie się już teraz, ale proszę pamiętajcie o tym, że nie jesteście w tym same.

Jeśli w tym miesiącu, roku, a może jeszcze nigdy do Was szczęście nie postanowiło się uśmiechnąć, macie pamiętać o tym, że nie jesteście gorsze. Robicie wszystko co możecie, a nawet więcej - jestem tego pewna.

Nie na każdego podziałają zioła, wyluzowanie i inne sraty pierdaty. Choć nie ujmuję, że na kogoś działają!

Mam nadzieję, że ten wpis nie zostanie przez Was odebrany opacznie - jestem tutaj z każdą i WSPIERAM.

Ale najbardziej zależy mi żeby być głosem tych, które czują się przegrane. Jeszcze przyjdzie nasza pora. 🥹

Miłego wieczoru i poniedziałku, niech nikt Was jutro nie wku*wi! 🥰

PS. Stara gwardio, wyłaźcie z tych jaskini, bo na chama powyciągam, a ja słów na wiatr nie rzucam. 😎
Dziękuję Ci za ten wpis♥️ akurat dziś jak mam cholernie ciężki dzień i cholernie głupie myśli mnie dopadły wyskakujesz Ty- z wpisem który daje siłę na dalsze starania♥️

Oczywiście Klinika Bocian,też wcześniej nie miałam z tym problemu zawsze mnie wciskali bez problemu a teraz to jest jakiś cyrk
Ale kiepsko :/ ja o nich słyszałam ale głównie dlatego że popularne osoby polecały… to bym chyba zmieniła bo to kompletnie burzy ideę lekarza prowadzącego ech

Ale kiepsko :/ ja o nich słyszałam ale głównie dlatego że popularne osoby polecały… to bym chyba zmieniła bo to kompletnie burzy ideę lekarza prowadzącego ech
No właśnie kiepsko,teraz jak się dostanę na wizytę do swojego lekarza to z nią o tym porozmawiam i myślę że jeśli nadal tak będzie to zrezygnuje z tej kliniki. A narazie jeszcze będę się zapisywać mniej więcej na kilka wizyt które wiem że muszę mieć,więc się zapisze za wczasu na kilka pod rząd najwyżej będę przekładać albo odmawiać i tyle 🤷 człowiek płaci pieniądze i to czasem nie małe i nawet nie może sie dostać do swojego lekarza dla mnie to bez sensu

reklama
Pierwszy raz z testami owulacyjnymi. Myślicie ze jutro wyhaczę pik?
1000023804.jpg

Do góry