Hermeneg
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super wieściPo rozmowie z Endo mam zostać tak jak jest przy dawce 125 mg bo ft4 i ft3 mam bardzo dobre . W moim przypadku ( usunięta tarczyca w 2015 )nie należy skupiać się na TSH bardziej na ft4 ft3
Uspokoił mnie i mam nadzieję że będzie dobrze
WidzęJednak nie wytrzymałam…
Czy ja tu coś widzę? Oczywiście, że tak
Czy na żywo widać bardziej? Oczywiście, ze tak
Czy zdaje sobie sprawę, że to może być kolejny chujocien albo testowa? Na szczęście tak
Zdj bez lampy i z lampą
Coś przebijaJednak nie wytrzymałam…
Czy ja tu coś widzę? Oczywiście, że tak
Czy na żywo widać bardziej? Oczywiście, ze tak
Czy zdaje sobie sprawę, że to może być kolejny chujocien albo testowa? Na szczęście tak
Zdj bez lampy i z lampą
No moim zdaniem to już nie jest chujocieńHej!
Jestem i ja, wstałam o 3:15 i nasikałam
A poniżej zdjęcie
Czekam aż stary pójdzie do pracy i zrobię kolejny, także zaraz będzie aktualizacja
*test już wyschnięty, zdjęcie z teraz, ale pojawiła się od razu, nigdy nie miałam na tym pinku płytkowym chujocienia, także jest nadzieja![]()