callina
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I wzajemnieCześć dziewczyny miłego dnia dla Was![]()
Dobra dziewczyny, to kiedy te seksy? teraz?hahaha
a patrzcie jaki dziś z drugiego sikujeszcze grubaśniejszy niż wieczorem
![]()
Ja co roku mam problem za niskim zelazem. W grudniu miałam 32 ( norma od 50), zaczęłam żelazo stosować od maja dopiero. W ciągu 2 msc podniósł się do 49. Ja przyjmuje Tardyferon na receptę.Dziewczyny, czy któraś z was miała kiedyś problem z niedobrem żelaza? Może macie jakieś sposoby żeby podnieść jego poziom? Oprócz oczywiście stosowania diety![]()
Ja w środę robię proga 7-8dpo i wtedy na 26.08 jestem zapisana, ale juz pewnie w weekend zacznę sikańce, bo nie wytrzymam.no właśnie pamiętam, że ty też tak szybko!
Kiedy testujesz?
Niestety nieJa dziś ruszam do gina sprawdzić czy wszystko pękło jak miało, to jest trzeci poniedziałek pod rząd, który u Niego jestema powiedzcie mi czy on jest jakoś wstanie sprawdzić przez usg czy się mogło udać czy nie?
![]()
Tak też myślałam, dzięki!Niestety nie. Na tym etapie nawet jeśli doszło do zapłodnienia to jajeczko nie zdążyło jeszcze dotrzeć do macicy.