kami1094
Fanka BB :)
Powyżej 7 mm uznaje się za prawidłowe i umożliwiające implantację, o jednorodnej strukturze.Dziewczyny a jakie powinno być enndometrium po owulacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powyżej 7 mm uznaje się za prawidłowe i umożliwiające implantację, o jednorodnej strukturze.Dziewczyny a jakie powinno być enndometrium po owulacji?
No jak wczoraj nie było to dzisiaj koniecznie!Dobra dziewczyny, to kiedy te seksy? teraz?![]()
On nawet oczu otwierac nie musinie wiem co na to mąż i jego zapalenie spojówek![]()
A nie było wczoraj? To szybciutko nadrabiać!Dobra dziewczyny, to kiedy te seksy? teraz?![]()
Działajcie, nie zaszkodziDobra dziewczyny, to kiedy te seksy? teraz?![]()
Czy ja wiem czy ciążowy, ja taki miałam bez ciążyUuu a ten prożek to taki trochę ciążowy nawet![]()
O, to zazdroCzy ja wiem czy ciążowy, ja taki miałam bez ciąży![]()