callina
Fanka BB :)
hahahaMam nadzieje, ze o tej przerwie zapomnialas tak szybko jak napisalas

a patrzcie jaki dziś z drugiego siku

jeszcze grubaśniejszy niż wieczorem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
hahahaMam nadzieje, ze o tej przerwie zapomnialas tak szybko jak napisalas

nie wiem co na to mąż i jego zapalenie spojówekMam nadzieje, ze o tej przerwie zapomnialas tak szybko jak napisalas

O moja bliźniaczko, u mnie też w tym miesiącu 11dc11 dc
jak wstawałam do pracy o 5:00 dziś to zrobiłam ale piku nie było, w ciągu dnia nie miałam jak, a teraz godzina 21:00 i pik jak ta lala
12 dni wcześniej niż ostatnio

Taki progesteron to wręcz ciążowyTeraz wskoczyły mi wyniki progesteronu z soboty.i teraz to już wgl nic nie wiem,kiedy ta owulacja mogła być.no totalnie nie czuje się jak po owulacji.w dodatku nadal mam śluz jak płodny a cycki jak flaki
 a testować próbowałaś?
 a testować próbowałaś?Nie testowałam.bo myślałam że nawet owulacji nie byłoTaki progesteron to wręcz ciążowya testować próbowałaś?
 ale ja zawsze mam wysoko progesteron.w zeszłym miesiącu 5dpo miałam 21.38ng.no i w sumie nawet teraz też by mi pasowało że ta owulacja byla 11 sierpnia i w sobotę było 5dpo
 ale ja zawsze mam wysoko progesteron.w zeszłym miesiącu 5dpo miałam 21.38ng.no i w sumie nawet teraz też by mi pasowało że ta owulacja byla 11 sierpnia i w sobotę było 5dpo 

Uuu a ten prożek to taki trochę ciążowy nawetTeraz wskoczyły mi wyniki progesteronu z soboty.i teraz to już wgl nic nie wiem,kiedy ta owulacja mogła być.no totalnie nie czuje się jak po owulacji.w dodatku nadal mam śluz jak płodny a cycki jak flaki

wg aplikacji powinna byc w sobote ale zazwyczaj jest 2-3 dni po tym co pokazuje apka, jednak nie mam jak robic testow. Czuję natomiast ze jest teraz, a widzimy sie dopiero w weekend. No coz, pomału mam chęć całkiem odpuscic  starania. Mam dość bo juz sie sama zakręcam nad tym ze wyliczam który seks ma szansę zamiast zwyczajnie sie nim cieszyc
 wg aplikacji powinna byc w sobote ale zazwyczaj jest 2-3 dni po tym co pokazuje apka, jednak nie mam jak robic testow. Czuję natomiast ze jest teraz, a widzimy sie dopiero w weekend. No coz, pomału mam chęć całkiem odpuscic  starania. Mam dość bo juz sie sama zakręcam nad tym ze wyliczam który seks ma szansę zamiast zwyczajnie sie nim cieszycNie nastawiam się zabardzo.potrafilam mieć proga 26ng bez ciążyUuu a ten prożek to taki trochę ciążowy nawet
 ale seksu było sporo więc jakaś szansa jest
 ale seksu było sporo więc jakaś szansa jest 
no właśnie pamiętam, że ty też tak szybko!O moja bliźniaczko, u mnie też w tym miesiącu 11dc