Angiee
Fanka BB :)
E tam, pinki płytkowe też już wykrywają od 5Dziewczyny, ale jaja...znalazłam test ciążowy od 8 dnia, 5 UI mlmiała go któraś z Was?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
E tam, pinki płytkowe też już wykrywają od 5Dziewczyny, ale jaja...znalazłam test ciążowy od 8 dnia, 5 UI mlmiała go któraś z Was?
Serio? Ja nigdy proga nie badałam przy braniu luteiny, ale teraz jak biorę cyclogest to on na pewno wychodzi i to znacząco, bo z nim miałam proga 40 a bez niego 26I tu też się z Tobą zgadzam, bo ze swoich badań też tak właśnie wnioskuję.![]()
To ja tu czegoś nie rozumiem, jak prog bez wsparcia jest rzedu 26 to dlaczego lekarze przepisują jakieś leki?Serio? Ja nigdy proga nie badałam przy braniu luteiny, ale teraz jak biorę cyclogest to on na pewno wychodzi i to znacząco, bo z nim miałam proga 40 a bez niego 26
Które konkretnie? Podasz link?E tam, pinki płytkowe też już wykrywają od 5![]()
Nie trzeba linku, mi wykryły niska betę te co są o czułości 10, zrobiłam test a na drugi dzień beta i to z krwi miała dopiero 9..Które konkretnie? Podasz link?
Ja przed ciążą 7dpo miałam proga max 8 (i wcześniej plamienia przed miesiączką) dlatego od razu jak mi wyszły kreski na teście zaczęłam brać cyclogest. Teraz badałam proga ale wizytę mam w czwartek i zapytam co dalej, bo boje się sama odstawiaćTo ja tu czegoś nie rozumiem, jak prog bez wsparcia jest rzedu 26 to dlaczego lekarze przepisują jakieś leki?
Ja nawet po sobie nie wnioskuję jak lekarze mi to tłumaczyliI tu też się z Tobą zgadzam, bo ze swoich badań też tak właśnie wnioskuję.![]()
Ani nie mówJeszcze jest opcja że pękły dwa pęcherzyki i są dwa ciałka żółte![]()