Kaalaa
Fanka BB :)
Daj sobie jeszcze chwilkeBardzo dziękuję! Jeszcze jestem w szoku i nie dociera do mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj sobie jeszcze chwilkeBardzo dziękuję! Jeszcze jestem w szoku i nie dociera do mnie
Trzymam kciuki!Cześć wszystkim za kawkę dziękuję️
Uprzejmie donoszę, ze wczoraj czyli jakieś 6dpo, przed snem na papierze dostrzegłam kilka kropelek jasnej krwi, ale takich naprawdę malutkich kropelek.
Nie chce sobie wkręcać, ale może to moja wymarzona implantacja się zaczęła![]()
A bierzesz inozytol? Mi tak właśnie podbił inozytol bólowe dolegliwości, skurcze wręcz okresowe w porze owulacji...Trzymam kciuki!
A ja mam tak mocno bolesną owulację, że szok...
A właśnie ja miałam podobne różnice w wynikach jak Ty, a badałam zawsze będąc na takiej samej końskiej dawce suplementacji.Serio? Ja nigdy proga nie badałam przy braniu luteiny, ale teraz jak biorę cyclogest to on na pewno wychodzi i to znacząco, bo z nim miałam proga 40 a bez niego 26
Kurczę, ciekawe. To jak na mnie jest bardzo duży progesteron, może będą te bliźniakiA właśnie ja miałam podobne różnice w wynikach jak Ty, a badałam zawsze będąc na takiej samej końskiej dawce suplementacji.Dlatego uważam, że na te wyniki trzeba brać poprawkę.
![]()
brałam, ale może z dwa tygodnie tylkoA bierzesz inozytol? Mi tak właśnie podbił inozytol bólowe dolegliwości, skurcze wręcz okresowe w porze owulacji...