reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Cześć wszystkim za kawkę dziękuję ☕
Uprzejmie donoszę, ze wczoraj czyli jakieś 6dpo, przed snem na papierze dostrzegłam kilka kropelek jasnej krwi, ale takich naprawdę malutkich kropelek.
Nie chce sobie wkręcać, ale może to moja wymarzona implantacja się zaczęła 🤞🤞🤞

Cześć wszystkim za kawkę dziękuję ☕
Uprzejmie donoszę, ze wczoraj czyli jakieś 6dpo, przed snem na papierze dostrzegłam kilka kropelek jasnej krwi, ale takich naprawdę malutkich kropelek.
Nie chce sobie wkręcać, ale może to moja wymarzona implantacja się zaczęła 🤞🤞🤞
Trzymam kciuki!
A ja mam tak mocno bolesną owulację, że szok...

@callina @Gryfin dziękuję, dzień dobry;) zapowiada się cudowny dzień, już ludzie mi ciśnienie podnieśli kawa jest zbędna.;)
Dziś jest 6dc, krwawienie ustaje, niedługo mam nadzieję zacznie się coś więcej pokazywać na owulakach, dziś różowy cienki, ładny, ale jeszcze tydzień do piku, tak mi się wydaje. Czuję, że ten cykl jest na straty bo nowe witaminki jeszcze nie zdarza nic zrobić ale może kolejny albo następny? 72dni zanim się wyprodukują całkiem nowe kijanki więc już za trzy miesiące może coś się zadzieje? ^^ obym tylko nie pobila rekordu i nie machnęła jakiś czworaczków bo tyle miłości to już za dużo na raz;) hihi... A tak poważnie, to nawet nie kupuje testów ciążowych, narazie to bardzo spokojnie uczymy się, najpierw długich przerw pomiędzy seksami. Oj ciężko idzie.

Serio? Ja nigdy proga nie badałam przy braniu luteiny, ale teraz jak biorę cyclogest to on na pewno wychodzi i to znacząco, bo z nim miałam proga 40 a bez niego 26
A właśnie ja miałam podobne różnice w wynikach jak Ty, a badałam zawsze będąc na takiej samej końskiej dawce suplementacji. :D Dlatego uważam, że na te wyniki trzeba brać poprawkę. :)

reklama
A bierzesz inozytol? Mi tak właśnie podbił inozytol bólowe dolegliwości, skurcze wręcz okresowe w porze owulacji...
brałam, ale może z dwa tygodnie tylko
ja zanim straciłam ciążę to miałam naturalnie takie bolesne owulacje
po stracie nie czułam za bardzo, a teraz jakby wróciło do normy

Do góry