reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Cześć wszystkim za kawkę dziękuję ☕
Uprzejmie donoszę, ze wczoraj czyli jakieś 6dpo, przed snem na papierze dostrzegłam kilka kropelek jasnej krwi, ale takich naprawdę malutkich kropelek.
Nie chce sobie wkręcać, ale może to moja wymarzona implantacja się zaczęła 🤞🤞🤞
Trzymam kciuki 🤞🍀

na szczęście wszystko wróciło do normy i teraz pik był w 11dc 😂 to chyba w nagrodę, że na tamten musiałam tyle czekać 😂 bo zazwyczaj był w 14-16dc
Jak to mówi się w mojej rodzinie: jak nie urok to sraczka 😁🙈 ale lepsze to niż bujanie się z cyklem niewiadomo jak długo! Dziękujmy za testy owu 😁

reklama
chociaż takie kreseczki mogę tu wrzucić 😂
chyba już po owulacji 🤭 dziś (19.08) 13dc

Załączniki

• Polish_20250819_225803957 (1).jpg
    Polish_20250819_225803957 (1).jpg
    656,7 KB · Wyświetleń: 13
Do góry