reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Nie będę kupować chyba nawet kolejnego opakowania bo ewidentnie jest po 😅 zajebista jestem, tak to rozplanowałam haha. Jakbym faktycznie zaczęła w 15 dc jak chciałam to bym w ogóle myślała, że nie mam owu.
To będę testować już we wrześniu 😊
Zobacz załącznik 1717611
No jest już po piku 🤭
Powiem Ci tak, ja przy swoich cyklach 25-29 dni to zaczynam testy tak 9 dc, raz zdarzył mi się pik 11 dc 😉 owulacja potrafi być nieprzewidywalna 🙈

reklama
no wrzesień też przerwa już planowa więc dopiero październik
teraz jeszcze się wahaliśmy, ale mąż się mocno pochorował i nie było szansy na cokolwiek 🫠
Dziewczyny a napiszcie od kiedy się zaczęliście starać i od kiedy jesteście tutaj na kreskach ?
Bo chce wiedzieć, która jest tutaj co miesiąc ze mną od listopada zeszłego roku 😀
Wiem, że z @niezapominajka876 szłyśmy razem od listopada, ale już mnie opuściła na szczęście ❤️

Dziewczyny a napiszcie od kiedy się zaczęliście starać i od kiedy jesteście tutaj na kreskach ?
Bo chce wiedzieć, która jest tutaj co miesiąc ze mną od listopada zeszłego roku 😀
Wiem, że z @niezapominajka876 szłyśmy razem od listopada, ale już mnie opuściła na szczęście ❤️
Ja jestem od tego miesiąca, ale myślę że trochę tutaj z wami posiedzę ze względu na mój niski poziom żelaza i TSH 3.7🤣
Ale! Miałam teleporadę z moim endokrynologiem wczoraj i powiedziała, że to jest za wysoki poziom i daje mi euthyrox 25 i po 5 tygodniach robimy badania ;) więc zaczynamy naprawę mojego organizmu

Na kreskach jestem od lutego, ale z przerwą w czerwcu i lipcu 😊

Co do starań to teoretycznie od października ale na początku mijaliśmy się z owu, potem mieliśmy przerwę bo Partner był za granicą, także rzetelnie to starania mamy od lutego. 2 cykle w tym czasie wypadły bo też z powodu pracy nie widzieliśmy się.

Ja jestem od tego miesiąca, ale myślę że trochę tutaj z wami posiedzę ze względu na mój niski poziom żelaza i TSH 3.7🤣
Ale! Miałam teleporadę z moim endokrynologiem wczoraj i powiedziała, że to jest za wysoki poziom i daje mi euthyrox 25 i po 5 tygodniach robimy badania ;) więc zaczynamy naprawę mojego organizmu
Suplementacja żelaza i eutyroxu i będzie za kilka msc w porządku 😊 TSH całkiem ładnie spada jak jest dobrze dobrana dawka 🙂 a starać można się cały czas 😀

My ogólnie staranie zaczęliśmy w grudniu 2021.ale w międzyczasie z różnych powodów zdrowotnych było dużo przerw więc ciężko mi stwierdzić ile cykli łącznie to wyszlo.a tak żeby starania były co miesiąc to od grudnia 2024 a do forum dołączyłam w styczniu tego roku.chociaz już od kwietnia 2022 podczytywałam po biochemie i dużo dziewczyn kojarzę i ich historię ☺️
A no i czerwiec i lipiec zrobiłam sobie przerwę od kresek :D ale potem prześledziłam komu się udało ☺️☺️

reklama
Ja jakoś od stycznia/lutego, zaraz po ciąży biochemicznej. Szukałam tutaj wsparcia.🥹
Po drodze mijanie się z owulacją bądź choroba więc na pewno jakieś 3 cykle wypadły plus minus.

Do góry