reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Ja sobie nie chce wkręcać (ale to zrobię 😁) i czuję jakby mi w macice nie wiem balonik wsadzili. Takie jakieś wzdęte. Ale równie dobrze na okres, w sumie owu tyle dni wcześniej to i mogę się okresu spodziewać wcześniej. No zobaczymy. Najwyżej mnie mąż wyśle do Choroszczy 😁😁

Haha, dosłownie przed momentem pomyślałam o naszej @kami1094 i Choroszczy 🤣🤣

reklama
Haha, dosłownie przed momentem pomyślałam o naszej @kami1094 i Choroszczy 🤣🤣
Ja sobie nie chce wkręcać (ale to zrobię 😁) i czuję jakby mi w macice nie wiem balonik wsadzili. Takie jakieś wzdęte. Ale równie dobrze na okres, w sumie owu tyle dni wcześniej to i mogę się okresu spodziewać wcześniej. No zobaczymy. Najwyżej mnie mąż wyśle do Choroszczy 😁😁
Laski, jakby co to mamy tez alternatywy. Skąd to ten raper lata temu skakał z okna... Chyba w Rybniku. :D Tam jest podobno 18 pawilonów - prawie jak all excuse me. 😂😂😂

Byłam o 11:00 w diagnostyce 😂
Pani w okienku mówiła, że popołudniu będą wyniki, mam nadzieję, bo strona mówi co innego

Załączniki

• IMG_3523.png
    IMG_3523.png
    59,1 KB · Wyświetleń: 88
Ja pikole. A ja byłam pobrać tą krew i babka do mnie czy mam kartę klienta. Ja że nie, gdzieś zgubiłam. Ale sprawdziła po peselu, w systemie jestem, wszystko ok, krew pobrana. Przyszły wyniki. Zalogować się można tylko numerem karty 😵‍💫😵‍💫 Także tyle se narobiłam że jutro muszę jechać po wyniki, trzeci dzień z rzędu wycieczka 30km

reklama
Ja pikole. A ja byłam pobrać tą krew i babka do mnie czy mam kartę klienta. Ja że nie, gdzieś zgubiłam. Ale sprawdziła po peselu, w systemie jestem, wszystko ok, krew pobrana. Przyszły wyniki. Zalogować się można tylko numerem karty 😵‍💫😵‍💫 Także tyle se narobiłam że jutro muszę jechać po wyniki, trzeci dzień z rzędu wycieczka 30km

Kurła a to pech 🙁

Do góry