Hermeneg
Fanka BB :)
Jak to się mawia u mnie: jak nie urok to sraczka![]()
Podpinam się, ja to się boję już do przychodni chodzić a jutro mam szczepienie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to się mawia u mnie: jak nie urok to sraczka![]()
Ja też się dołączęPotowarzyszę Ci w tym bólu![]()
Tu napiszę, przecież w necie sobie każdy może zerknąć. Dr Dawid Kubata jak się nazywa ten lekarz ? Bo też jestem z tych okolic.i jeśli to ten o którym myślę,to na mnie nie zrobił dobrego wrażenia.odezwij się na priv![]()
Ja też się dołączępóki co narazie jest w miarę,ale od wczoraj mnie trzyma
![]()
daj znać jaka reakcjaA będę dzwonić po weekendzie o termin, tak w połowie września mi wypada, ze powinnam iść
Dziś mu powiem, właśnie szykuje pudełeczko![]()
Tak jak myślałamTu napiszę, przecież w necie sobie każdy może zerknąć. Dr Dawid Kubat![]()
Oczywiście, napiszę wieczorkiemdaj znać jaka reakcja
Macie już dzieci ?
To mnie nie pocieszyłaśTak jak myślałamna mnie nie zrobił dobrego wrażenia.bylam u niego 2 miesiące z rzędu na monitoringu.gosc nawet nie zerknął na moje badania,wizyty(prywatne) trwały 10minut z czego 5minut siedział na telefonie i z kimś pisał
po czym rzucał mi receptą na duphaston chociaż pokazywałam mu wyniki że swój naturalny mam wysoki po owulacji
a jak poszłam do niego po tym jak inny lekarz przepisał mi ovitrelle(byłam u niego sprawdzić czy pękło,bo do tamtego nie było terminu)to nie potrafił mi określić ile ten zastrzyk się utrzymuje,wyglądał jakby pierwszy raz o czymś takim słyszał i kazał zrobić test jak okres się spóźni,a chwilę wcześniej przepisał mi duphaston który trzeba odstawić żeby ten okres się pojawił
ja właśnie oczekiwałam od niego czegoś więcej bo skusiło mnie to że pracuje w klinice.ale np moja znajoma chodzi na takie zwykłe wizyty ginekologiczne i jest zadowolona więc nie wiem od czego to zależy
może miał akurat chujowe dni jak ja byłam
![]()
Noo pewnie, na NFZ to nic nie traciszTo mnie nie pocieszyłaśNo trudno, za darmo to i tak pójdę. Może faktycznie mi da ten duphaston i w sumie na nic więcej nie liczę w takim wypadku
a już się ucieszyłam że nie będę musiała jeździć do miasta
![]()