Hermeneg
Fanka BB :)
nie no ja się nawet nie zapisywałam, wiem co ujrzę xD
nie żebym nie wierzyła w męża czy cośale no nie sądzę
Już były takie co nie sądziły

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no ja się nawet nie zapisywałam, wiem co ujrzę xD
nie żebym nie wierzyła w męża czy cośale no nie sądzę
O kuźwa, to nadrobię zarazBeta już jest!![]()
Ja 26, stary 29
W jakim wieku jesteście?
Kiedy lecisz do gina? Kiedy powiesz swojemu?
Czy ten cytata pozostanie z kreskami na wieki?Takich tu "nie sądze" ostatnio było trochę a potem "k...a m..ć jestem w ciąży " cytuję naszą kochaną @niezapominajka876także nie mów hop zanim nie przeskoczysz
![]()
Tak, jestO kuźwa, to nadrobię zaraz![]()
Ja dosłownie sikałam ze śmiechu jak to przeczytałamCzy ten cytata pozostanie z kreskami na wieki?moje “kur.a mac jestem w ciąży” ma już bijący serduszko więc polecam tak miło się zaskoczyć
![]()
Czy ten cytata pozostanie z kreskami na wieki?moje “kur.a mac jestem w ciąży” ma już bijący serduszko więc polecam tak miło się zaskoczyć
![]()
“Wcale nie byłam zaskoczona…”I wyobraźcie sobie minę naszej niezapominajki jak dziecko podrośnie i kiedyś zapyta "mamo a jak zareagowałaś gdy się dowiedziałaś, że jesteś w ciąży?"![]()