reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Dziewczyny, mamy jeszcze chwilę do końca, ale chciałabym Wam podziękować za ten miesiąc, aby nikomu ten wpis nie umknął.

Nie ukrywam, że emocjonalnie był on dla mnie trudny, nie przez sam wątek kreskowy, ale ogólnie. Obserwuję, że od kilku miesiący morale podupadły, kilka dziewczyn zdecydowało się odejść z forum… Jeżeli podczytujecie spod kamienia, to chciałabym żebyście wiedziały, że moje myśli są głównie z Wami. Że pamiętam o każdej, która nie miała już sił zapisywać się na kolejne kreski. O każdej, którą dręczy codziennie myśl, że „udaje się wszystkim, tylko nie mnie”. O każdej, której brakuje już siły. WIERZĘ W WAS NIEZMIENNIE. I wciąż nie potrafię zrozumieć dlaczego dla tak wielu wspaniałych osób ta walka jest tak cholernie nierówna i niesprawiedliwa. Jestem z Wami! ❤️

Co do sierpnia - gratuluję wszystkim, którym się udało, obyście nie musiały tu wracać do momentu starań o kolejne dzieci. 🌺 Nie traćcie nigdy empatii i zrozumienia w stosunku do dziewczyn, które nadal tkwią w miejscu, z którego Wy -całe szczęście- już poszybowałyście. 💫

Tym, którym się nie udało, życzę dużo wytrwałości w dążeniu do celu i jak najmniej chwil zwątpienia. I żeby test Waszej cierpliwości trwał już jak najkrócej. 🥹🩷

Oby kolejny miesiąc przyniósł jeszcze więcej dobrego, tego z całego serca każdej z nas życzę. 💝

Może te dwa ostatnie dni - dziś i jutro - jeszcze kogoś zaskoczą? Bardzo mocno trzymam kciuki. Miejcie dobry dzień. 🤗
Przepięknie napisane 🥹
ja chwilowo zniknęłam, bardziej urlop mnie pochłonął i posłanie malucha do przedszkola, stres itd 😵‍💫 teraz łapie mnie jakieś przeziębienie, ale jest 7dc więc liczę że do owu się wykuruje i nie poddajemy sie, działamy dalej 💪🏻 akurat jeszcze kontrolna coroczna wizyta u giną sie szykuje, umówię się tak na polowe zeby sobie podejrzeć jak to od środka wyglada przy okazji 😊 tak wiec do zobaczenia na wrześniowym wątku ❤️

Ostatnia edycja:
Tylko raz, mój gin już powiedział "żebyś mi tylko nie robiła jeszcze raz przyrostu" szkoda kasy i żył jeszcze Nas będą dużo kłuć :D a wizyta najlepiej od momentu 6+0 tygodnia ciąży...wtedy już jest duże prawdopodobństwo, że usłyszysz bijące serduszko 😊
To ja bym powiedziała, że raczej bliżej 7 tygodnia, bo w 6+0 to wcale serduszka może jeszcze nie być

Tylko raz, mój gin już powiedział "żebyś mi tylko nie robiła jeszcze raz przyrostu" szkoda kasy i żył jeszcze Nas będą dużo kłuć :D a wizyta najlepiej od momentu 6+0 tygodnia ciąży...wtedy już jest duże prawdopodobństwo, że usłyszysz bijące serduszko 😊
Dodzwoniłam się do swojego, powiedział tylko, że jeżeli brak krwawień i jakiś niepokojących objawów, to nie ma sensu dalej powtarzać bety.
Wizytę mam jak będę właśnie 6+0, mówi, że na pewno będzie pęcherzyk i duża szansa na bijące serce 💗

Dodzwoniłam się do swojego, powiedział tylko, że jeżeli brak krwawień i jakiś niepokojących objawów, to nie ma sensu dalej powtarzać bety.
Wizytę mam jak będę właśnie 6+0, mówi, że na pewno będzie pęcherzyk i duża szansa na bijące serce 💗
No dokładnie też to miałam na myśli, że jeśli Cię nic nie niepokoi to nie ma sensu, chociaż wiem że strasznie się ciągnie ten czas do wizyty 😅🙈 ja przy pierwszej ciąży usłyszałam już serduszko w 6+1 więc szanse faktycznie są 😊

To byl zdecydowanie piekny miesiac :) jeden watek na forum, a tyle bijacych serduszek u przyszlych mam, trzymajcie sie dziewczyny, wynudzcie przez pozostale miesiace i cieszcie sie ta chwila ♥️
A dla pozostalych niech ten wrzesien przyniesie jeszcze wiecej serduszek, jeszcze wiecej radosci i otwartych cykli na kolejne starania, tym razem trafione! :) tego Wam wszystkim zycze!
I dziekuje, bo to moje pierwsze kreski, a tyle wspanialych osob ile sie tu przewinelo, tyle humorow, tyle zartow to glowa mala :D przekazujcie te geny, bo bez Was kolejne pokolenia bylyby za nudne!

reklama
Cześć!

Mknę na wątek ciążowy, aż żal się z Wami żegnać! 🥹

Dziękuję każdej z Was, która mnie wspierała, doradzała i po prostu była ❤️

Tym którym się udało gratuluję i życzę spokojnego czasu, spotkamy się na wątku mamowym.

Reszcie z Was życzę powodzenia, wierzę, że uda się każdej z Was! 😍

Wszystkiego co dobre!

Dziękuję za wszystko dziewczyny, jesteście wspaniałe ❤️

Do góry