Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Musicie zejść że sterydow dozylnych, i będą obserwować jak będzie się zachowywać po inhalacji i czy to będzie jej wystarczać.. Bez tego nie wyjdziecie.. Noi obserwacja saturacji
Widocznie mało jeszcze w życiu czytałaś czy słyszałaś, a takie wpisy w tym wątku są zwyczajnie zbędne, bo o ile to forum i wolność słowa, to ten wątek jest wyjątkowy i tutaj wspieramy, a nie jeździmy po autorce. Proszę na przyszłość nie produkować takich postów tutaj.Nie chodzi o ocenianie... Tylko czytając, że własna matka życzy dziecku śmierci, albo najlepiej to wyrzuciłaby je przez okno mam ciarki... Nie wyobrażam sobie, że może tak pomyśleć mama. Dla mnie to nie do ogarnięcia.
A wiesz czym jest depresją poporodową? Wiesz jak straszne rzeczy dzieją się wtedy w głowie? Uwierz, że ona nie ma wpływu na to w jaki sposób myśli. Jej macierzynstwo nie jest usłane różami a cierpieniem i walka o przetrwanie. Dla Ciebie to nie do pomyślenia, a dla mnie wspomnienie walki z potworem jakim jest depresja.Nie chodzi o ocenianie... Tylko czytając, że własna matka życzy dziecku śmierci, albo najlepiej to wyrzuciłaby je przez okno mam ciarki... Nie wyobrażam sobie, że może tak pomyśleć mama. Dla mnie to nie do ogarnięcia.
Trudno to ogarnąć ok... Ja miałam okropne myśli i uczucia będąc w nieplanowanej ciąży, nigdy bym się ich u siebie nie spodziewała! Tylko ja miałam ogromne szczęście bo mój synek dziś jest zdrowy i kochamy go nad życie.
Nie wiem jednak co bym czuła gdybym tyle szczęścia nie miała, nie dziwię się, że tak skrajne uczucia targają przeorana totalnie dziewczynę! Ja chciałam poronic ( spontanicznie) a odetchnęłam z ulgą jak po krwawieniu mi powiedzieli, że z dzieckiem ok [emoji2356]
Tego się nie da opisać, ogarnąć.to wszystko potrafi przerosnąć najbardziej twarda matkę! NewMom ma 3 dzieci a takie poświęcanie jednego dla drugiego rozrywa serducho na strzępy.
Może właśnie taka matka, która potrafi olać miałaby łatwiej....
Dziewczyna potrzebuje wsparcia, specjalisty, naszego i rodziny... I to tylko po to by się nie rozsypać...