Owulacja
Fanka BB :)
Trzymaj się laskaHej dziewczyny. Dzidziuś umarł w brzuszku, serduszko przestało bić. A więc podjął za mnie ta trudną decyzję. Ściskam Was wszystkie i dziękuję za wsparcie w tym trudnym czasie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymaj się laskaHej dziewczyny. Dzidziuś umarł w brzuszku, serduszko przestało bić. A więc podjął za mnie ta trudną decyzję. Ściskam Was wszystkie i dziękuję za wsparcie w tym trudnym czasie.
Tule mocno.Hej dziewczyny. Dzidziuś umarł w brzuszku, serduszko przestało bić. A więc podjął za mnie ta trudną decyzję. Ściskam Was wszystkie i dziękuję za wsparcie w tym trudnym czasie.
Bardzo mi przykroHej dziewczyny. Dzidziuś umarł w brzuszku, serduszko przestało bić. A więc podjął za mnie ta trudną decyzję. Ściskam Was wszystkie i dziękuję za wsparcie w tym trudnym czasie.
przytulam wirtualnieHej dziewczyny. Dzidziuś umarł w brzuszku, serduszko przestało bić. A więc podjął za mnie ta trudną decyzję. Ściskam Was wszystkie i dziękuję za wsparcie w tym trudnym czasie.
Trzymaj się. Pamietaj że masz prawo do wszystkich emocji. Tule.Hej dziewczyny. Dzidziuś umarł w brzuszku, serduszko przestało bić. A więc podjął za mnie ta trudną decyzję. Ściskam Was wszystkie i dziękuję za wsparcie w tym trudnym czasie.