Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja się nie znałam na tych centylach do ..przed chwilą. Poczytałam w necie i wg moich obliczeń w siatce wagi jesteśmy w 75- 90 centylu a wzrostu 90 - 97
No ale pocieszam się tym, że Wojciu jest po prostu duży a nie za gruby. Nawet wałeczków porządnych nie ma na nóżkach :-( a teraz się jeszcze rozchorowało "maleństwo":-(
A poza tym wyczytałam, że :"Cały obszar pomiędzy 3. a 97. centylem pokazuje granice normy.", także...wszystko jest ok.
No my jestesmy ponizej 3, ale...jak juz wspominalam ja sama jestem drobna (152cm) i w wieku 2 lat wazylam 10kg, wiec sie nie przejmuje waga Misi. Choc ona naprawde szybko rosnie, tyle ze wzdluz...nosimy teraz 72 i niektore pajacyki sa na styk
Efilo ja tez nad tym ograniczeniem sie powaznie zastanawiam,u nas 250 na tydzien to noma.
Wczorajsa waga 10300jak Melka byla chora to tyla 100 gram na tydzien(gdzie apetytu bylo brak).No coz....