reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
...no wiadomo...pij mleko będziesz Wielki
survivor26
Mamy lipcowe'08
Zważywszy, że Flora nie lubi mleka i prawie nie pije, to już wiemy o co chodzi
...no wiadomo...pij mleko będziesz Wielki![]()

No moja wykładowczyni z biomedyki mówiła "pij mleko będziesz kaleką" bo podobno za dużo mleka szkodzi...także teorie rózne
Madzia my nadal chodzimy do nefrologa i ona twierdzi ze trzeba ściągać i myć dokładnie...mnie się wydaje że za mało mu to schodzi i już mam wizję zabiegu:-(co dzień zsuwam mu jąderka i siusioka ale wydaje mi się że cały czas ma tak samo-ten siusiok bo jąderka juz całkowicie zeszły.
Co do badań krwi to moja lekarka twierdzi że jak nic sie nie dzieje to sie nie robi takich badań
ale może podczas bilansu bym to sprawdziła

Madzia my nadal chodzimy do nefrologa i ona twierdzi ze trzeba ściągać i myć dokładnie...mnie się wydaje że za mało mu to schodzi i już mam wizję zabiegu:-(co dzień zsuwam mu jąderka i siusioka ale wydaje mi się że cały czas ma tak samo-ten siusiok bo jąderka juz całkowicie zeszły.
Co do badań krwi to moja lekarka twierdzi że jak nic sie nie dzieje to sie nie robi takich badań

Madzia nam nefrolog kazała namydlic okolice podbrzusza i "wymacać" te "kuleczki" i próbować zsunąć do moszny
nie wiem jak to wytłumaczyć ale w worku mosznowym powinny być wyczuwalne dwa jajeczka
jak Kubus był malutki to miał jąderka wyżej niż moszna a teraz już ma w worku mosznowym 
reklama