reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

Chodziło mi ,ze z tym mlekiem ściemniasz,bo jak ostatnio pytałam co im dajesz,ze tak rosną to powiedziałaś,że mleko:-D

reklama
To ściema, bo Olga bardzo lubi mleko i pije 2 razy dziennie - na śniadanie i kolację i co?! Eee, to musi być jakiś mikroklimat ;-)

No moja wykładowczyni z biomedyki mówiła "pij mleko będziesz kaleką" bo podobno za dużo mleka szkodzi...także teorie rózne:-p
Madzia my nadal chodzimy do nefrologa i ona twierdzi ze trzeba ściągać i myć dokładnie...mnie się wydaje że za mało mu to schodzi i już mam wizję zabiegu:-(co dzień zsuwam mu jąderka i siusioka ale wydaje mi się że cały czas ma tak samo-ten siusiok bo jąderka juz całkowicie zeszły.
Co do badań krwi to moja lekarka twierdzi że jak nic sie nie dzieje to sie nie robi takich badań:sorry2:ale może podczas bilansu bym to sprawdziła:-p

Madzia nam nefrolog kazała namydlic okolice podbrzusza i "wymacać" te "kuleczki" i próbować zsunąć do moszny :) nie wiem jak to wytłumaczyć ale w worku mosznowym powinny być wyczuwalne dwa jajeczka :) jak Kubus był malutki to miał jąderka wyżej niż moszna a teraz już ma w worku mosznowym :)

Jąderka nasz pediatra sprawdzał w czasie bilasu ;-) Są na swoim miejscu ;-)
Kic, ja też słyszałam, że mleko wcale zdrowe nie jest

reklama
Do góry