reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

a ja wybrałam przychodnię, gdzie jest osobne wejście i gabinety dla dzieci zdrowych, tam tez przyjmuje położna, wiec czasem na samo ważenie mozna iść się umówić, no i każda środa to szczepienia, nawet jak nie ma numerków to i tak szczepia, bo to szybko jakoś idzie, wiec my juaszczepieni

reklama
a moja ania ma skończony 12 tydzień i ma 5700 g :(((, ale to moze byc wynik dwutygodniowego pobytu w szpitalu i antybiotyków, ale dla mnie jest i tak pulpecikiem. No i niestety od 5 tyg. leci na sztucznym

no i chciałam się pochwalic, ze moja dzidziusia też już pięknie trzyma główkę, nawet pani doktor pochwaliła. Opłacało się przetrwac te męki i płacze prze kilka dni i teraz mamy efekty.

Ostatnia edycja:
znaczy że sa jeszcze we wrzesniówkach mniejsze dzieci jak moja... to pocieszające, bo juz zaczęłam się po trochu zamartwiać, jak czytałam te wagi niektórych wrzesniowych dzidziusiów

My mamy 5600 ale Pani doktor twierdzi że jest bardzo dobrze, że ładnie przybiera, Dla mnie zdecydowanie za malo waży. Ale pewnie przesadzam.:shocked2:

Szyszunka u nas tez przychodnia jest podzielona na dwie części z dwoma osobnymi wejściami , niestety zdrowa część ostatnio zamknięta, bo tyle dzieci jest chorych,a lekarzy brakuje. Ja przypuszczam ,ze Kubuś waży juz dobre 7 kg. Ostatnio moja babcia strzeliła tekst- ona jest po operacji oka i nie może dźwigać ciężkich rzeczy i mówi- "nie mogę cię Kubusiu wziąć na ręce, bo ty już pewnie ważysz z 4 kg":-D

reklama
Do góry