reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

To ja też- moja urodzona z 3500 teraz (za 4 dni kończy 4 m-ce) 7 kg na plusie i to tylko na piersi ;-)długa na 66/67 cm a było 57 cm przy ur. Co do siatek, to mój pediatra powiedziała by nie przejmować się tym tak, ponieważ dużo zależy od genów. Jeśli rodzice są niewysocy to i dziecko dłuugie nie będzie a przy wysokich rodzicach to i po za siatkę wyskoczy :-)
najważniejsze by równomiernie przybierało na masie

a tak na marginesie to można w przybliżeniu określić wys dziecka w przyszłości- robi się średnią z wzrostu ojca i matki (oczywiście +/- ) no u mnie wyszło że młoda to koszykarka będzie, ponad 180 cm uuuu

reklama
T

a tak na marginesie to można w przybliżeniu określić wys dziecka w przyszłości- robi się średnią z wzrostu ojca i matki (oczywiście +/- ) no u mnie wyszło że młoda to koszykarka będzie, ponad 180 cm uuuu

u mnie się nie sprawdziło...ja jestem wyższa od rodziców i mój brat też:-D

oczywiście że tak bywa...

Moja mama 182cm
tata 195cm
brat202cm
ja 160cm :sorry2:

mama mojego M 155
tata mojego M 170
siostry mojego M około 160-165
mój M 188cm

Agawa75 dzięki! Pocieszyłaś mnie!
Haha Eli dobre! :-D:-D:-D
W sumie to u mnie podobnie (ale bez tak dużego zróżnicowania)
Mama 160
Tata 168
siostra163
ja 173

My dzis po szczepieniu.Maly skonczyl 4 miesiac waga 6600kg(urodzeniowa 3600) i wzrost 66/67cm.Maly tylko na cycu,przybiera rownomiernie....grubaskiem to chyba nie bedzie :)

reklama
Do góry