reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wzrost styczniowych maluszków

reklama
Kuba 3 miesiące 3 tyg 5360 (360 gram w 3 tyg) Chol.... jak ja mam sprawić żeby on ważył 6 kg do lipca:no:
Odkąd zaczełam dodawać kleik do każdego karmienia to młoda przybiera jak szalona!!!!doszłam do wniosku że moje dziecko jest obzartuchem!!!!!!!!!!!!:szok:jest nienasycona, dzisiaj wychyliła całą duża butlę!!!!!:szok:

Magdalen- nasze maluszki podobnie Franuś wagowo trochę ponad 25 centyl a wzrostowo to jakby skali brakuje:-)

Odkąd zaczełam dodawać kleik do każdego karmienia to młoda przybiera jak szalona!!!!doszłam do wniosku że moje dziecko jest obzartuchem!!!!!!!!!!!!:szok:jest nienasycona, dzisiaj wychyliła całą duża butlę!!!!!:szok:

Też dawałam ale sama nutra go zatwardza a kleik ryżowy zatyka zupełnie :no: Ja sama nie wiem jak to właściwie jest bo on wcale tak mało nie je normalnie to 140 a jak się w nocy przyssie to i 200 wciągnie:szok::-D

Ostatnia edycja:
anihira my też zrezygnowałyśmy narazie z kleiku ryzowego z powodu zatwardzeń - od wczoraj probujemy kleiku kukurydzianego i z kupka jest lepiej - mleko z kleikiem dostaje tylko na noc, co by dłużej spała :tak:

Magdalen- nasze maluszki podobnie Franuś wagowo trochę ponad 25 centyl a wzrostowo to jakby skali brakuje:-)

Też zauważyłam ze Franuś to przystojniak :-) a mojej lasce rzeczywiści skali na długość brakuje :-D tym bardziej ze juz niektóre ubranka na 68 na dlugosc troche ciasne...

Krystianek 70cm. wzrostu, 7,5kg wagi, w obwodzie glowki 44cm, obwod klatki piersiowej 47cm... cycusianie co 2h daje rezultaty ;)

reklama
Do góry