reklama

sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia napewno wycałuje od stóp do głów:-)

sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No jasne jak sie patrzy

No Wojtuś niedługo mamusi pomoże - chłop jak dąb 

U nas zaledwie 8950 i około 72 cm - piszę że około bo Pan doktor mierzył Karolka na stojąco i stwierdził że jeszcze maluch nie jest na tyle wyprostowany żeby pomiar był dokładny, ale generalnie jesteśmy bardzo przeciętni - w okolicach 50 centyla
 8950 i około 72 cm - piszę że około bo Pan doktor mierzył Karolka na stojąco i stwierdził że jeszcze maluch nie jest na tyle wyprostowany żeby pomiar był dokładny, ale generalnie jesteśmy bardzo przeciętni - w okolicach 50 centyla 

U nas zaledwie
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Baśka my tez wzrostowo podobni a może sprawdzisz mi te centyle bo ja ani hu hu nie wiem o co w nich chodzi:-)

Sylwia Wojtuś nie mieści się w centylach  tzn jest powyżej 97 jeśli chodzi o wagę - patrzysz na dole miesiące a z boku wagę i na centyle, np 50 centyl oznacza że 50 % chłopców w tym wieku ma taką wagę (powiedzmy te 9 kilo na 8 miesięcy) albo wyższą. Jak Wojtuś jest powyżej 97 tzn że jest w 3% najcięższych w tym wieku chłopców - zobacz Co to s
 tzn jest powyżej 97 jeśli chodzi o wagę - patrzysz na dole miesiące a z boku wagę i na centyle, np 50 centyl oznacza że 50 % chłopców w tym wieku ma taką wagę (powiedzmy te 9 kilo na 8 miesięcy) albo wyższą. Jak Wojtuś jest powyżej 97 tzn że jest w 3% najcięższych w tym wieku chłopców - zobacz Co to s

reklama