reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

Dziewczyny a moje Kochanie waży niecałe 2200 i lekarz powiedział,że może będzie 2700 taki drobniusi facet ale i tak więcej jak moją córcia która ważyła 2490 w dniu narodzin a urodziła się w 38tc....

reklama
moj mial 03/05 prawie 3kg ;D
niesamowite, ze taki bysio siedzi u mnie w brzuchu!
przewidywana waga przy porodzie 3,6kg :D
jak dla mnie to taki w sam raz dzidzius :D :D :D

Hehe to sobie zaczynam myśleć że Karolek to też może być kawał chłopa skoro wczoraj miał ok 2700...ale podobno dziecku przybywa jakieś 200-300 g tygodniowo więc zależy ile sobie jeszcze tam posiedzi, bo jakby siedział jeszcze miesiąc to ja dziękuję :) Ja się z nim umawiam żeby tak jeszcze z 2,5 tyg poczekał, no ale okaże się co on na to :D

::) Witam Was wszystkie po wczorajszym USG moja córcia nadal jest córcią a waży 2330.
bardzo się cieszę bo dostałam dużo ślicznych sukienek no a chłopczyk w sukience to nie bardzo ;D

nie trzeba byc konserwatywnym ;) hihihi
na pewno nie jeden chlopczyk dobrze by sie w sukience prezentowal, a ile to przyjemnosci dla mamusi ;D ;D ;D

Agatatje, dzieki miałaś racje żeby sie nie martwić :) w 35 tyg ważyła 2155
Właśnie wróciłam z usg, nasza Oliwka waży dziś 2900 g tj. 37 tydz. ciązy

no moj dokladnie tak samo wazyl i zapowiadal gin, ze dociagnie do 3,6kg wiec twoja mala pewnie tez cos podobnie :D

Ja ważę 60 kg (bylam pewna ze mniej ) a Eliaszek 2900 ! Duzo jak na srodek 35 tygodnia ;)

no kochana jesli prognozy sie sprawdza to pewnie do 4kg dobije ;D
ja jestem bardzo ciekawa jaki duzy bedzie naprawde moj synus :D
wielki nie jest, wiec moze byc conajwyzej tlusciutki ;)

reklama
A mnie sie wydaje ze Eliasz ku zaskoczeniu mojemu i lekarza bedzie chudziutki ale dlugi stad ta szokujaca waga ;D

Do góry