reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

reklama
witam dziewczynki dzisiaj po wizycie u lekarza masz kacperek po skończonych 31 tygodniach ma wage 1660 ulozony jest w dól zdziwilam sie ze juz jest gotowe do wyjscia ale nie to mnie zaskoczylo dowiedzialam sie ze moje malenstwo ma trzy nerki po prawej stronie ma jedną a po lewej ma podwójną i wszystkie pracuja prawidlowo pytalam sie czy w czyms to moze przeszkodzic powiedzial ze nie ze ludzie kiedys rodzili sie z jedną nerka i o tym nie wiedza i zyja kiedys nie robiono usg po porodzie mam zrobic usg nerek mojemu maleństwu i sprawdzic i to bylo dla mnie najwieksze zaskoczenie

ooo- Agusiaa- jak tak dalej pójdzie - to urodzisz niezłego klocka:)- MIeszko okazały meżczyzna:)! ;) na mnie równiez zrobił wrazenie ;D

Agusia24 - Kacperek także potrafi szokować:)- i już zaskakiwac ( a u meżczyzn dziś tak o to cieżko:)

a w tym wszytkim - najwazniejsze, by nasze Skarby byłu zdrowe:)!!!

Wlasnie wrocilam od gina. Mateuszek wazy 1500 w 31t1d - kolosik nie jest, lekarz mowil ze lepiej dla mnie:))))
Polozony miednicowo, mam nadzieje ze sie niedlugo obroci, bo ma jeszcze miejsce:))))Gin mowil ze to juz czas na obrocik:)))) :) :) :)

Agusiaaa- Mieszko konkretny facet:)))) :) :) :)

Agusia24 - niesamowite...!!!! :)

reklama
Agusia wooow, no niezle :D zrobilabys wrazenie na moim bracie (studiuje medycyne) hehe ;D
ale fajnie taka zapasowa nerke miec :D

Agaciulka normalnie wazy twoja dzidzia, moj wazyl chyba okolo 2300g w tym czasie, ale te pomiary sa takie szacunkowe i tak wiec nie wiadomo ile tak naprawde waza nasze dzidzie.
w kazdym razie martwic sie nie ma czym, bo teraz mala bedzie duzo tyla wiec spokojnie przynajmniej do 3kg dobije!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry