reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

reklama
Dzis byliśmy u lekarza (pisałam o tym w innym wątku) i pani dr zważyła Mikusia - na dzień dzisiejszy waży 7350:surprised:
Jutro szczezpienie więc mierzenie i może pani pilęgniarka jeszcze raz będzie ważyć - zobaczymy.

My bylismy dzisiaj u pediatry, mati wazy 6 kilosow i mierzy 65cm, a w juz za 2 dni konczy 3 miechy, jej jak ten czas leci...

Dziewczyny czy Wy kupujecie ciuszki w Smyku bo ja ostatnio jak bylam w tym nieszczesnym Szczecinie to kupilam tam dla Noemi pajaca z taka myszka micki (fotki wklejalam w watku zdjecia) i kupilam rozmiar 74 i jest doslownie na styk... :-/ ...czy tam wszystkie ciuchy maja tak pomieszane rozmiarowki...no przeciez ja kupuje ciuchy na 62 ,a jak na wyrost chce to na 68 a tu 74 prawie za male...

Kasiu to ładnego masz klocuszka. Moja Myszka to waży dpiero jakieś 6 kilo. Była ważona 2 tygodnie temu i miała 5640. A ostatnio taki się niejadek zrobiła, że szok.

reklama
Do góry