reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
Majce dlugosc idzie w nogi :) Wiec moze byc, tylko smiesznie wyglada w pajacu na 68 bo w nogach jest ok a gora jeszcze luzna.

Moja Selinka w niedziele skonczyla 2 miesiace i wazy 5,9 . Jak sie urodzila wazyla 3240 wiec sporo przytyla, moj lekarz mowi ze to za duzo ale co ja mam poradzic karmie ja tylko piersia i Selinka je co ok 2-3 godziny a w nocy spi od 22 do 7 rano budzi sie tylko raz ok 4na karmienie
:)

Witam wszystkie mamusie!!!
Nasz Filip wychodząc ze szpitala ważył 3800 a w 8 tygodniu życia ważył 6100 teraz dokładnie nie wiem. Pozdrawiam :)

MOj Kamil też już od ponad tygodnia nosi ubranka na 68 bo na 62 przykurczał nogi. I nie są małe. W ciągu miesiąca urósłł 5 cm nie wiem ileteraz ma a waży 5700

Mi dzieciątka nie mierzyli wrrrrr. Jak sie urodzil mial 56 cm teraz nosi ubranka 68 cm. 5.06 dowiemy sie ile wazy

reklama
MILLa mi tez Emili nie mierzyli tylko po urodzeniu
doktorka powiedziala ze zeby teraz dac wiarygodny odczyt to musialaby ja zmierzyc tak jak w szpitalu po wszystkich krzywych i zaokrągleniach cialka a po co meczyc dzieciątko
a co do rozmiarówek ubranek to czesto mijaja sie z prawda
my nosimy kaftaniki na 74 a spioszki na 62-68
i tak roznie to bywa niektore 68sa za wielkie

Do góry